- Poruka
- 403.825
mogu da ti ponudim rucak bez mesaTrenutno me mrzi i da izađem po neku hranu... a crevca počela da krču...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu da ti ponudim rucak bez mesaTrenutno me mrzi i da izađem po neku hranu... a crevca počela da krču...![]()

Ова ми је повод за коментар...Примјети се када нема кошаве да је ваздух тежак.
Ја од саме помисли на Београд и кошаву обучем дуплу јакну.Нигдје ме није издувало као у Бг.
Мада је то ова сељанчица приказала као нешто романтично и кул.
da nam nema košave pocrkali bi!Примјети се када нема кошаве да је ваздух тежак.
Ја од саме помисли на Београд и кошаву обучем дуплу јакну.Нигдје ме није издувало као у Бг.
Мада је то ова сељанчица приказала као нешто романтично и кул.
uzrecica ,srce mojePa šta sad, ti treba da me lupetaš?
Jel' to da se nadam ili uzrečica? Nisam baš razumeo najbolje.![]()

ja samo tad izlazimОвих дана ни ветрењаче не излазе напоље ако баш не морају![]()
Ja u te svrhe imam vunene kape i kaput...ja samo tad izlazim
Imam dobru aplikaciju za zagađenje, jedino košava očisti
Da si video cifre koje su bile pre košave, prava apokalipsa
Covid i zagađenje
meni donela drugarca iz Jamerike kapu sa ušesima a la ruskuJa u te svrhe imam vunene kape i kaput...
kako ono kažu trademark...
sećam se da sam kupio na raspodaju za 90 evra...inače koštao 250...
slovenački, Mura čini mi se...
Da se pripreme.....Само да обавестим момке да ћу спот са Кајли МиНОУг да окачим у џубокс...
Draga, od tebe ni to ne bi odbiomogu da ti ponudim rucak bez mesa
Pogledajte prilog 813770

To ona mala uskraćena zas'se?Само да обавестим момке да ћу спот са Кајли МиНОУг да окачим у џубокс...
Volim vetar i da se šetam kada duva, al onu noć kad sam šeto cucke po šumi dok je baš pičilo mi, dodatno, oštetilo mozak... mislim zvučno... još uvek mi fijuče po glavija samo tad izlazim
Imam dobru aplikaciju za zagađenje, jedino košava očisti
Da si video cifre koje su bile pre košave, prava apokalipsa
Covid i zagađenje

Па добро, сека Дени је МНОГО обдаренија...To ona mala uskraćena zas'se?
jel si imo kapu?Volim vetar i da se šetam kada duva, al onu noć kad sam šeto cucke po šumi dok je baš pičilo mi, dodatno, oštetilo mozak... mislim zvučno... još uvek mi fijuče po glavi![]()
Pije pravo srpskoOpsi, danas sam morao bez tebe da pijem točeni Staropramen. A ko izda, taj...![]()

Kako bre pored ove moje vunice što sam uzgojiojel si imo kapu?

Kakav pokušaj izbegavanja odgovornosti.Pije pravo srpsko
Bre, taj Staropramen ne valja nikako odavno, a kada ga neki lokal prihvati, i još točenog...
Uvaljuju ga bre grđe nego svojevremeno amerikanci juga uz svaki kupljeni njihov auto srednje klase![]()

Što bi moja majka rekla: