- Poruka
- 204.594
Nisam ja kukavica kao jedna fina dama što se uplašila.Бате колико нудиш то уграђивање сиса около, уопште ме не би чудило...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja kukavica kao jedna fina dama što se uplašila.Бате колико нудиш то уграђивање сиса около, уопште ме не би чудило...![]()

Čovek od ukusa, kako je samo šmekerski ukopio bokserice sa gumicom za kosu i ogrlicom! Svaka mu čast!

Косу? Браду?I opet mu ne bi vrdelo kada nema nista od onog sto ima Momoa![]()

On je HavajacКосу? Браду?
Не иде да коментаришем мушко тело... Ал некако кад се женама свиђа такав лик, мени то изађе слично као кад се ликови ложе на неке Станије и Сораје...
Жене имају силиконе мушкарци стероиде, за сваког по нешто![]()

On je Havajac
Oni su kršne građe
Ja ne volim bildere al Džejsonu ne bih oprostila
Ima i dobru facu
Mmmmmmmmmm
sad sam ga malo bolje pogledala...i uplasila se, sta se zenama dopada na njemu evo ne znam...vid face, ko Mujo iz B. Grahova![]()

sad me neka tuga uhvatila, nije lako gledati kako neko godinama toliko pati za mnom...i od patnje prsneAaaaaaaaaaaaaa, pa ovo je gata pisala, ja ladno utripovo da je žBabica. Jbte, priviđa mi se bivša, vreme je da se napijem!![]()

Испало.Aaaaaaaaaaaaaa, pa ovo je gata pisala, ja ladno utripovo da je žBabica. Jbte, priviđa mi se bivša, vreme je da se napijem!![]()

Ово ми је увек био кул начин за изразити претензије... Тако једноставан а тако јасно живописанne bih oprostila

Paaa... dobar je Memo... dobar jeOn je Havajac
Oni su kršne građe
Ja ne volim bildere al Džejsonu ne bih oprostila
Ima i dobru facu
Mmmmmmmmmm

Значи настрадаће обе Стеле 0.33?vreme je da se napijem!![]()

Зар и ти сине Бруте?Paaa... dobar je Memo... dobar je![]()

Па куде сте ви цео дан два три Докторка?Зар и ти сине Бруте?![]()
ЈУче и данас сам већи део времена била солидно надрндитис те нисам желела да се обрушим на мог омиљеног Рифкицу. Мсм, знам да бих на њега, на кога бих? Ми жене све њега највише преферирамо.Па куде сте ви цео дан два три Докторка?
И немојте те приче епидемија, корона, одрасло се мора да се шљака...?

Šta... što...gde...?!Зар и ти сине Бруте?![]()

Нисмо навикли да неко сем Рифкице коментарише мушкарце.Šta... što...gde...?!![]()

Вии?ЈУче и данас сам већи део времена била солидно надрндитис

Зевајте колега, само немојте превише.Вии?
Одбијам да поверујем.
Ал ето потрефи се да ми се нешто призевало, па ћу се одјавим... Лака ви ноћ другови и другарице![]()

Proganja me veštičara i u snu i na javi.Испало.![]()

Brate sestro, polako u red stani.ЈУче и данас сам већи део времена била солидно надрндитис те нисам желела да се обрушим на мог омиљеног Рифкицу. Мсм, знам да бих на њега, на кога бих? Ми жене све њега највише преферирамо.![]()

Polako, možda i nekako potisne piroćanski gen u but... glavi?Вии?
Одбијам да поверујем.
Ал ето потрефи се да ми се нешто призевало, па ћу се одјавим... Лака ви ноћ другови и другарице![]()