СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам за то, заиста.

Па, наравно да не знаш, кад нису пустили тог Индијца на конференцију. :rtfm:

Но, ионако је то (ако је тачно) тек нуспојава, коју у засенак баца главни 'добитак', а о коме такође не желе да причају...

Ma mozes ti da mi pricas o Posti do sutra ujutru, ja fenomenalno znam ko su i kakvi su.

Jednom kada su trebali da mi proslede neke pare bas preko te Sluzbe, nisu mogli da ih nadju, jer su pogresno numerisali nesto, pa se sluzbenica na salteru pogubila, pa sam se jbavao 2 dana sa tim besmislenjakovicima, cak bi se jebavao i 2 nedelje verovatno, da nisam jurio neku vezu.

Zamisli juris vezu, da bi ti nasli tvoje pare u njihovom sistemu, koje su se izgubile negde. :hahaha:

Preko Poste nikad nista, osim ono sto moras.

- - - - - - - - - -

To isto vazi i za lokalni Vodovod.

Meni je se desilo par puta da me ne zateknu kući. Ali pošiljka se može podići već 16h isti dan. I postoji jedna bitna razlika između poštara i privatnih dostava. Poštar radi samo lokalno u svom reonu. I ima da raznese ko zna koliko pošiljki. Normalno da ne može da čeka 10 minuta da mu otvoriš. Privatna dostava raznosi u više gradova. I zato i zove da vidi jesi li kući.

Kao prvo državna kurirska služba pošalje SMS obaveštenje da se aket može očekivati u toku dana.
Pa onda ispišu telefon kurira kog možeš lepo da zamoliš ili da ne donosi ili da se dogovorite kad možete da ga očekujete.

Bacanje paketa po vozilu sam video samo u privatnim kurirskim službama.
Kako da ne bude nadrkan kad ga "GPS menadžer pumpa"?
a to dovodi do lomova... i odbijanja korišćenja tih službi...

- - - - - - - - - -

Ma mozes ti da mi pricas o Posti do sutra ujutru, ja fenomenalno znam ko su i kakvi su.

Jednom kada su trebali da mi proslede neke pare bas preko te Sluzbe, nisu mogli da ih nadju, jer su pogresno numerisali nesto, pa se sluzbenica na salteru pogubila, pa sam se jbavao 2 dana sa tim besmislenjakovicima, cak bi se jebavao i 2 nedelje verovatno, da nisam jurio neku vezu.

Zamisli juris vezu, da bi ti nasli tvoje pare u njihovom sistemu, koje su se izgubile negde. :hahaha:

Preko Poste nikad nista, osim ono sto moras.

- - - - - - - - - -

To isto vazi i za lokalni Vodovod.

Ovde si delimično u pravu.
Službenice u zabitima nemaju isto iskustvo kao službenice u većim mestima.

- - - - - - - - - -

PRIZANJ KAMI DA IMATE PREDNOST:

dodje ti pošiljka, službenica se potpiše za tebe pa ti donese usput kad završi radno vreme :rotf:
toga ovde nema...

PRIZANJ KAMI DA IMATE PREDNOST:

dodje ti pošiljka, službenica se potpiše za tebe pa ti donese usput kad završi radno vreme :rotf:
toga ovde nema...

Imamo samo dve lepe salteruse u Posti; od toga sam jednu pokusao da muvam nekad, i njen muz mi nesto lupetao, teska sirovina od coveka, a ona je ocigledno neka jadnica cim je u braku sa takvim.

Mentalitet je ono što koči ovu državu

Tako recimo u izvesnom malom mestu žena naruči neke preparate za sebe al da ne sazna muž pošto kubure sa parama...
Stigne lepo paket NA NJENO ime...
Uzme lepo paket taj poštar, malo mesto pa se zna čija je od koga...
PA ODNESE NJENOM MUŽU JER MU FIRMA ODMAH DO POŠTE

"izvoli prika, stiglo nešto za onu tvoju"
:rotf:

- - - - - - - - - -

Imamo samo dve lepe salteruse u Posti; od toga sam jednu pokusao da muvam nekad, i njen muz mi nesto lupetao, teska sirovina od coveka, a ona je ocigledno neka jadnica cim je u braku sa takvim.

:lol:

jeste, muž joj teška sirovina što si mu muvao ženu
oće to
kriva pošta i komunizam

Mentalitet je ono što koči ovu državu

Tako recimo u izvesnom malom mestu žena naruči neke preparate za sebe al da ne sazna muž pošto kubure sa parama...
Stigne lepo paket NA NJENO ime...
Uzme lepo paket taj poštar, malo mesto pa se zna čija je od koga...
PA ODNESE NJENOM MUŽU JER MU FIRMA ODMAH DO POŠTE

"izvoli prika, stiglo nešto za onu tvoju"
:rotf:

To mozda bilo nekad, sada Postare mrzi i da disu, i obilaze ulice svaki drugi dan, i sve ubacuju u Sanduce.

- - - - - - - - - -

jeste, muž joj teška sirovina što si mu muvao ženu
oće to
kriva pošta i komunizam

Jeste sirovina.

Ne znam koga su zaposlili tu kod tebe, al ovde Beograd...
Imamo super pismonošu...

И мој поштарица је супер, проблеми настају кад је он одсутан и има замену - онда се дешава оно о чему говори Ками: не долази на врата са пошиљком (иако сам ту), само остави оно обавештење да могу да је подигнем у локалној пошти, у моје сандуче стави туђе рачуне, а моје рачуне остави на сандучићима... тачно имам осећај да само хоће да испразни своју торбу, што пре. Тако сам пар пута остала без рачуна, па сам морала да трошим телефон и време зивкајући ту службу да ми поново пошаље рачун, а пар пута сам остала и без неких званичних дописа (из суда, и сл.). Значи, ужас! Жалила се пошти, ал' тога ништа није било (наравно), или су сви поштари на замени - исти.

Ovaj stari Postar do pre 5-6 godina mi je bio relativno Ok.

Ovaj novi je uzas uzasa, stvarno imam jednom da cucim satima ispod terase samo da ga nahvatam...

To ти је једино решење, то је и мени пало на памет с овом заменом, само што не знам унапред кад ће да мења овог сталног.

Danas smo naučili zašto je Kami za privane službe kojih i nema kod njega a opet toliko kivan na poštu sa sve navedenim primerima kako tamo pojedinci rade pa još upetljao i zapadni način rada naspram socijalističkog.

Muvao udatu šalterušu pa ima doživotne traume od njenog muža.

i tako ti ovu državu tako neki istraumatizovani likovi guraju u kapitalizam o kom su samo razmišljali,
a ne kažu o čemu je reč - da su nespsobni za socijalizam...

Poslednja izmena:
U svom poslu jesam odličan. Daleko bolji nego što je ovaj u svom poslu. Ne znam šta ti znači - dobro je poznat u svetskom fudbalu? Koji su to rezultati po kojima je poznat? Pusti sad neke primitivne navijačke strasti, probaj da budeš objektivna.

Ukom poslu kad po ceo dan sedis na forumu, i ako to nije slucaj, stvoris se za 10 minuta otkad te neko spomene (bezmalo kao Rorka)? Koji je to ozbiljan posao sto se covek lako stvori na najnebitnijem mestu na svetu - forumu?

Ako si u penziji tako kazi, ali ne potcenjuj tudje u svojoj bransi itekako dobre rezultate.

- - - - - - - - - -

Pusti one sa jeftinijim ulaznicama, Rifke, da su imali za bolje, bi oni. Verovatno.

Nego ja zamenio X-Pro2 za X-T2. Sašio sam rafal od 30 slika sa decom i nije omašio nijednu, sve u fokusu. Grip ima opciju da koristiš sve tri baterije odjednom, pa sam ivukao 1200 snimaka. Meniji su čudo, najzad da neko logično i jednostavno prezentuje AF opcije. It's a keeper, this one.Pride je i oštriji od Canona 5Ds sa 50 megapixela FF senzorom.

A evo ga i ova ulizica Reeferu koji je dosao samo da se ulizuje i da se hvali ito cime? - fotoaparatima?

Koje bre jeftinije ulaznice, zabole me za tu tvoju i vasu rezoluciju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back