veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Ti onda odrasti na svoj nacin.Samo se vrati u 2016![]()
Kako ne, sad je moderno dogovarati se sa njima, vidiš kako Vučić daje primer...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti onda odrasti na svoj nacin.Samo se vrati u 2016![]()
i police na ormanu!
to je razlika izmedju muških i ženskih gaća
- - - - - - - - - -
daš dragoj svoje bušne gaće da briše po stanu, a prizor istih je podseća na prijatne momente i ni jedan posao joj ne bude težak
žene više kukaju kad brišu prašinu sa običnom pamučnom krpom - te se umorila, te je sve živo boli, te ne zna za sebe
a ovako kad obriše sa gaćama od dragog još i pevuši... plus zadovoljna legne u krevet i uključi TV Pink da se edukuje...
A inace i tebi bih mogao , poslati Soma -Dva i
Па да, али ти Шиптари и остали Бугари су стопроцентни крезуби дивљаци, тако да то није много афирмативно.
Кад те певаљке постану популарне у... да не претерамо сад, рецимо Италији, то ће значити нешто.
Нису неке шансе.
KADA BI SAD neko malo uobličio govor i malo prepravio ......da se pusti u formi teksta te ideje mogu da pobede i na parlametarnim izborima SRBIJE .
ZAŠTO LJUDI NE SLUŠAJU nego samo gledaju .......eto da recimo pažljivo slušaju premijera ebali bi mu mamu tri puta na dan ...makar![]()
Ja ću vam pokazati reforme i stop sistemskom kriminalu. To je sto posto jer kriminal će ovdje jednostavno izaći. Podnijet ću prijave protiv svih institucija kako bih pokazao da je ovdje sve čisti kriminal. Ko koga dribla ovdje? Nismo mi koze. Nismo mi stoka", rekao je 25- godišnji Konstantin Savić.
"Nema nikakvog standarda i logike ovdje. Nažalost, svi problemi počinju od sudija i tužilaca. Oni su krivi za sve. Evo načelnik Općine Teslić objavio je konkurs dok je još malo na funkciji da zaposli tamo neko svoga. Ja ću to kad dođem i ako dođem objelodaniti i reći: Ti si kriminalac", kazao je Savić.
"Znat će se ko je Konstantin Savić. Jednostavno, Konstantinove reforme. Nije mi žao što sam nezavisni kandidat, ali mi je žao što nemam više para da me neko podrži jer to se sve treba platiti. Ne bi mi ni Dodik bio ravan. I Dodika bi 'satjerao' ", rekao je Savić.
"Stvar je da se ljudi boje kriminala i osvete. Oni znaju da ću ja kad dođem zaposliti najstručnije ljude. To će biti javni konkurs kojem ću ja prisustvovati i gledati koga zapošljavam", rekao je on.
Sluša se Srbska glazba sasvim dovoljno u inozemstvu. Ipak smo mi narod od 10 milijuna ljudi, sa jezikom koji se priča samo u određenoj regiji, čak ni u cijeloj Jugi nije bio jedini. Ne možeš očekivati da ćemo bit kulturološki dominantni, ali to je sasvim pristojno barem što se tiče glazbe.
E , bas mi je drago da ti i nesto volis-zavolis , jer citajuci tebe i tvoje postove, vidim da si duboko -duboko zaglibio u ...depresiju.
Za izlazak iiz iste , jedan vid rada sa osobama je da se uspe , da se kod njih motivacioni faktor poboljsa tj da se uspe kod njih da se i osmehnu a o pravom Smehu...E za to je , tezak rad ....
Veliki je to napredak, cim kazes Volim.
Sa takvim recnikom , u mozgu iste osobe , dolazi i do promena.
Samo tako nastavi i jednoga dana se i nesto moze dobit od tebe...ypsss mislio sam na Srbiju, za Srbiju
- - - - - - - - - -
Vis , kako si ti dooobro obavestena i inace , koliko se prima u , tj koja je kolicina novca predodredjena za lica u stanju socijalne potrebe.
Da li se i ima , onaj segment -dodatak za lica koji su i jos mentalno retardirani .
Cek , mislim da se vise i kod Vas tamo ne koristi taj termin za ukazivanje , lica koji su ili kreteni ili idioti ili...
Molim , te , budi malko jasniji.
Koji Ti je status.
A inace i tebi bih mogao , poslati Soma -Dva i inace su i uslikani u Bloku 70 , Trzi centar.
Па да, али кад неко каже 'курди уживају у нашој глазби' или 'у туркистану се плеше уз звуке Аце Лукаса' ја то не доживљавам као афирмацију.
a s kojim pravom ti lepis ljudima dijagnoze?
to nisu dijagnoze ,
vec observacije i kao sto znas a nadam se da znas , je da se PREPORUCUJE ujutro , prvi uz kafu i citati nesto sto ce te oraspoloziti....
a sto se tice dal i mogu davati , pravilni tj ukazati na pravu problematiku , zabice , to mi je moja struka i tamo i ovamo omogucila.
tvrdis da si vrhunski strucnjak...nijedan lekar, pri zdravoj pameti, to ne bi radio