СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da ti žena dofati taj album...

ako joj se isplati besplatna reklama za Panini nek proba...
već vidim naslov u novine "VELIKI MONSTRUM ZBOG PANINI SLIČICA NASECKO ŽENU KO BUREK ZA OVDE"

- - - - - - - - - -

e da sa prefiksom: STRAVIČNO, BRUTALNO, NEPOŠTEDNO, NENADJEBIVO...

- - - - - - - - - -

ko mi kupi kesicu moj najbolji drug!
:D

Poslednja izmena:
Sigurno, takav manijakluk se ne glorfikuje kod nas, vec se naziva pravim imenom :D

GLUPO :D

- - - - - - - - - -

šta je manjikluk? da skupljaš sličice?
si čuo ti za KOLEKCIONARSTVO?
HOBI takoreći?

jedni skupljaju sličice, drugi markice, četvrti leptire...
e sad što vaša raja skuplja UMRLICE i GODIŠNJICE šta ću vam ja?

ljepše slikavat dijete mobilnim i tjerat ga benavit no mu kupit lopte jal sladoleda bolan...
jeftinije
ušteda

GLUPO :D

- - - - - - - - - -

šta je manjikluk? da skupljaš sličice?
si čuo ti za KOLEKCIONARSTVO?
HOBI takoreći?

jedni skupljaju sličice, drugi markice, četvrti leptire...
e sad što vaša raja skuplja UMRLICE i GODIŠNJICE šta ću vam ja?

ljepše slikavat dijete mobilnim i tjerat ga benavit no mu kupit lopte jal sladoleda bolan...
jeftinije
ušteda

Nije to manijakluk, vec burek od zene :D

Skupljao sam ih i ja ... Zagor, Komadant Mark, Italija 1990 ( vec kako se zvao) a imao sam i zivotinjsko carstvo

Irone, otvorio si temu na Albumima iako jedna takva ista vec postoji.

Slicice Zvezde i Partizana neces da nadjes u kesicama, ja mislim da idu uz album.

Onaj skuplji album od 200 dinara, dzaba si kupovao Vecernje novosti od 30 dindzi inace, moraces da kupis i taj od 200. To im je klasicna navlaka.

Nije ni cudo kada ih vode Bosanci.

scooby_gang_by_tophatturtle-d75wcgt.png

Фред је постао успешан адвокат у Атланти и кандидат ГОП-а за сенатора, Велма је прва ЛГБТ сенаторка из Делавера, Дафне се угојила од антидепресива па смршала од булимије и крцка породични наследство, прерано остарела. А Шеги се навукао на крек и радио многе нечасне ствари по улицама Детроита да би добио фикс хорса. Не сме да иде у Мексико.

Скуби је угинуо.

Nije to manijakluk, vec burek od zene :D

Skupljao sam ih i ja ...

koliko imaš burea od žena? :D

Zagor, Komadant Mark, Italija 1990 ( vec kako se zvao) a imao sam i zivotinjsko carstvo

Zagor popunjen, Italiju nisam jer sam tad "bio veliki"...

Životinjsko Carstvo popunjen i poništen sa dobijenim slatkišima koji su stigli tijekom prvih dešavanja praćenih Dnevnikom2 i Dodatkom
Mislili smo da će nam poslati nešto u skladu sa situacijom al ćale otvarao paket pa nas tek onda pozvao u sobu

Pre toga popunio WWF i Snorkijevce, a Štrumpfovi falilo par komada...

scooby_gang_by_tophatturtle-d75wcgt.png

Фред је постао успешан адвокат у Атланти и кандидат ГОП-а за сенатора, Велма је прва ЛГБТ сенаторка из Делавера, Дафне се угојила од антидепресива па смршала од булимије и крцка породични наследство, прерано остарела. А Шеги се навукао на крек и радио многе нечасне ствари по улицама Детроита да би добио фикс хорса. Не сме да иде у Мексико.

Скуби је угинуо.

Pitam se zašto je svaka igrica sa Skubi Du-om dosadna?
Zalud sve one animacije i zanimacije kad su u pitanju idiotske platformice?
mislim pričam o naslovima na nintendu...

Што?

Ниси га волео?

- - - - - - - - - -

Мени се много свиђао цртани, због хорор садржаја.

Али у праву си Ками, више сам волео људске ликове, Скуби је увек био неки смор.

Nisam voleo Skubija, vise sam voleo ono kada su ubacili onog mini Skubija, Skrapija, kako se vec zvao.

A

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back