СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi i oni siromašniji... duhom, odoh da pijem Hoegaarden pivo i uživam. :mrgreen:

621428-37.jpg

:lol:

Ето видиш како си надрндана и бесна, а од тога се праве боре.

Не вреди, немам ја коме да причам. Уместо тога, и као предах од надрканих Српкиња којима груди висе до пупка, ево детаља са венчања Кејт Мос.

Kate-Moss-Wedding-2.jpg

narkomanka , voli belo pa to ti je :sad2:

Neg' ljudi, bas smo danas razgovarali na jednoj temi, jeste li primetili onog forumasa zvezdasa, Dreemera, koji pise jace postove od svih Romanian Fanova, Modernih pevacica i Srbe Srbica zajedno, pa na kub?

Cak ga i ja citam otvorenih usta, vilica do poda.

Jedino sto su mu postovi skribomanski, pa treba vise vremena da procitas.

- - - - - - - - - -

Da se razumemo,ja nikad ne lazem.

Paz sad

Ok, to jeste dobro du.pe, objektivno.

Neg' ljudi, bas smo danas razgovarali na jednoj temi, jeste li primetili onog forumasa zvezdasa, Dreemera, koji pise jace postove od svih Romanian Fanova, Modernih pevacica i Srbe Srbica zajedno, pa na kub?

Cak ga i ja citam otvorenih usta, vilica do poda.

Jedino sto su mu postovi skribomanski, pa treba vise vremena da procitas.

- - - - - - - - - -

Ok, to jeste dobro du.pe, objektivno.

Нормални мушкарац каже ***** ки авион, мотор му није за ништа старо бре. :mrgreen:

данас читам у куриру око ове папине посете израелу... па мајко моја. ваљда ће се појавити звер, у облику генсека ун-а, који ће прво одушевити свет својом харизмом и енергијеом и бла бла, а онда почиње холограмско приказивање ванземаљаца, формирање једне вере, чиповање... и тако даље неке занимљивости.

ја сад замишљам вука јеремића, као генсека... :zcepanje:

Управо почиње ПОХОД на Русију,почињу квалификације За Светско Првенство у Фудбалу
које ће се одржати 2018 године.

Свим репрезантицајама,играчима
желим СВЕ најбоље,са што мање повреда.
Ајде да се квалификујемо!

Био би то велииики бедак дане успемо да не улетимо у Братску Нашу Русију.
Нека игре почну!

РУСИЈААА.PNG

Управо почиње ПОХОД на Русију,почињу квалификације За Светско Првенство у Фудбалу
које ће се одржати 2018 године.

Свим репрезантицајама,играчима
желим СВЕ најбоље,са што мање повреда.
Ајде да се квалификујемо!

Био би то велииики бедак дане успемо да не улетимо у Братску Нашу Русију.
Нека игре почну!

Pogledajte prilog 401473

panini-fifa-365-stickers-2017-packets-stickers.jpg

a ja eto batalio kladžu ne brojim više, člansku karticu čuvam samo zbog toaleta da me puste...

ali sad uplaćujem ove sličice , 60 dinara kesica...
lep album, imam jedan za popunjavanje a drugi čuvam zbog slika gradova preko kojih moraš da lepiš one lobanje

kad smo kod lobanja al smo Turci... gledam onaj Fnerbahče sve sam Srbin do Srbina... po faci...
mislim da su naše majke krive zbog toga...

pa mi se onda album dopao jes da ima slovenačke timove Olimpija i Maribor al nema Hrvata...
Zvezdu i Partizan stavili na sred srede... molim...
pa onda kad pogrešiš ugao lepljenja masan papir dozvoljava odlepljivanje, nije ko nekad ad si mogao samo da plačeš...

i umorih se od lepljenja, danas mi pao prvi duplikat... sutra nastavljam sa lepljenjem...
al sam se podmladio - ne pitaj :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back