Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svećonoscev je tipičan zapadno-balkanski tip forumaša koji stalno vidi trn u tudjem dupetu al nikad da vidi balvan u svom
Bar za ovo vreme tako zaključih... možda i nije tako, al retko kad grešim...
Lambordžini je prvo pravio traktore pa tek onda automobile, zbog kvačila...
i dan danas prave najbolje traktore na svetu
kada ne znate tacno ,zasto onda pricate price....i mlatite po dzegi
ma jok , priča kaže da je kupio Ferari koji mu se stalno raspadao , pa je odlučio da napravi svoj ......osnovu je već imao jer je radio traktore .....samo je trebao ba ih našteluje da idu 300 na sat![]()
Хаха, па си се ти нашла да га браниш, иако га банујете every hour, on the hour, без било ког разлога.
Крста.
posebno ovaj crni traktor
![]()
a i ovi zutaci prototip za njivu...
![]()
- - - - - - - - - -
jao sto su dobri ovi traktorcici
Да, јако су глупи. Са друге стране Џег зна свашта, и то не само о исламу него о широком дијапазону интереса, и то изражава уз много луцидности.
То говори да има капацитете који надилазе било који реални идентитет, тако да ја нисам 100% да је муслиман или било шта друго.
Мада ко зна, можда је и муфтија београдски.
Ја нисам неки фан.
Уз изузетак пар врелих дана кад не може да се дише, волим лето.
Волим и пролеће и лепе дане јесени.
Не волим јесење дане када не престаје киша.
И не волим зиму.
Моја друга половина воли хладноћу, али ја бих се преселио у Шпанију кад одем у пензију.
Јао та твоја друга половина као ја.
Треба да идем у Кадиз на пролеће. Ош са мном?![]()
Мислиш да је бот? То би објаснило и његову неуништивост, као и то да га уопште не тангира туђе вређање.
А да зна о свему - зна, и да је луцидан - јесте, ја у његовим постовима видим критику свега. Можда и грешим, уосталом, зато сам и питала.
Да, јако су глупи. Са друге стране Џег зна свашта, и то не само о исламу него о широком дијапазону интереса, и то изражава уз много луцидности.
То говори да има капацитете који надилазе било који реални идентитет, тако да ја нисам 100% да је муслиман или било шта друго.
Мада ко зна, можда је и муфтија београдски.