СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma jok , priča kaže da je kupio Ferari koji mu se stalno raspadao , pa je odlučio da napravi svoj ......osnovu je već imao jer je radio traktore .....samo je trebao ba ih našteluje da idu 300 na sat :mrgreen:

posebno ovaj crni traktor

lamborghini-aventador.jpg

a i ovi zutaci prototip za njivu...

lamborghini-car-is-seen-during-automobili-lamborghini-china-10th-on-picture-id480717772

- - - - - - - - - -

Хаха, па си се ти нашла да га браниш, иако га банујете every hour, on the hour, без било ког разлога.

Крста.

Gde si procitao da branim..Pitala sam jel dzegi musko ili zensko.....
pola sa Politike kazu musko a pola zensko...pa u tom smislu rekoh da ne mlatite :lol:
a kada se banuje uvek je sa razlogom..koji ti nevidis

Jel ti znas pouzdano kog je pola dzeg..?

Да, јако су глупи. Са друге стране Џег зна свашта, и то не само о исламу него о широком дијапазону интереса, и то изражава уз много луцидности.

То говори да има капацитете који надилазе било који реални идентитет, тако да ја нисам 100% да је муслиман или било шта друго.

Мада ко зна, можда је и муфтија београдски.

Мислиш да је бот? То би објаснило и његову неуништивост, као и то да га уопште не тангира туђе вређање. :lol:

А да зна о свему - зна, и да је луцидан - јесте, ја у његовим постовима видим критику свега. Можда и грешим, уосталом, зато сам и питала.

Ја нисам неки фан.

Уз изузетак пар врелих дана кад не може да се дише, волим лето.

Волим и пролеће и лепе дане јесени.

Не волим јесење дане када не престаје киша.

И не волим зиму.

Моја друга половина воли хладноћу, али ја бих се преселио у Шпанију кад одем у пензију.

Јао та твоја друга половина као ја. :lol:

Треба да идем у Кадиз на пролеће. Ош са мном? :D

Мислиш да је бот? То би објаснило и његову неуништивост, као и то да га уопште не тангира туђе вређање. :lol:

А да зна о свему - зна, и да је луцидан - јесте, ја у његовим постовима видим критику свега. Можда и грешим, уосталом, зато сам и питала.

Какав бот? Није никакав бот, нема баш никаквог резона. Видела си ваљда ко су ботови овде - глупи су, досадни, и баве се искључиво Вучићем и његовим имиџом. Дакле, ботови на крсти су све оно што Џег није.

Џег је врло интересантан саговорник и то је све што било кога треба да интересује. То је све што мене интересује о њеној личности.

Да, јако су глупи. Са друге стране Џег зна свашта, и то не само о исламу него о широком дијапазону интереса, и то изражава уз много луцидности.

То говори да има капацитете који надилазе било који реални идентитет, тако да ја нисам 100% да је муслиман или било шта друго.

Мада ко зна, можда је и муфтија београдски.
:zcepanje:

Сасвим реална могућност.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back