СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6'5 je dosta ogromna visina.

Kad se pridoda lobanja obima 23 inča, imaš potencijal da budeš novi Alen Delon za žene.

Sad mi je jasno zašto se čiodoglavi i usahli forumaši zavidno ophode prema tebi.

dakle , jaginjice ti najvise volis od 23 inca

inace , da te obavestim da postoji razlika u incima i centimetrima

jedan inch je 2.54 cm

pa sad ti vidi ,,,,kolika je kamijeva glava, tj po tebi .

i jos , kaze da ga glava ponekad i boli.

6'5 je dosta ogromna visina.

Kad se pridoda lobanja obima 23 inča, imaš potencijal da budeš novi Alen Delon za žene.

Sad mi je jasno zašto se čiodoglavi i usahli forumaši zavidno ophode prema tebi.

Nikada nisam merio obim lobanje, ali je bas velika, da.

I ne samo to.

I imam fenomenalan glas.

I u stanju sam do dovedem zene do orgazma samo glasom.

I tako.

andjo dusho, si gledala film sudari na paralelama?

- - - - - - - - - -

pali bre :hahaha:
ovde su samo hipici :lol:

ihhh, kaki sam , kada otvorim krov i onda , jurim 60 km na sat , jer bo ako vozim vise , dolazi zuti tiket i 250 dolara i jos pride 3 poena a onda , i osiguranje skace.

more , mame im ga kapitalisticke...kola , idu 250 km , a moram da vozim i na auto putu , gde je brzinaogranicena na 100 km , najvise 120 ...

dakle 23 x 2.54 cm

uh sada me podseti na jednoga maloga , koga su u skoli zadirkivali da ima veliku glavu.

ma nije velika , vec V E L I K A mu je bila.

e moj kami a jos te i boli glava

el znas ti onaj vic kad ide lik ulicom i lupa malog pored njega po glavi... drugi lik prolazi i kaze mu...hbt coece dal si normalan sta lupas dete po glavi' a ovaj prvi ce...imao sam divnu mladu zenu usku i tesnu, ma kao andjeo bila...i onda se rodio ovaj glavonja, mamu mu... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back