СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одећа, обућа, спортска опрема, парфимерија, текстил, теписи, све си то имао на једном месту. А сад, за све то мораш да трчиш у посебне продавнице, у различите делове града.

Na jednom mestu po dva primerka od svega, ako je bilo sreće. :lol: Neka hvala, radije bih da odlučim gde ću, šta ću i po kojoj ceni.

Не знам у ком делу и на ком спрату, али сећам се да сам баш у Београђанки купила и шешир, био ми је омиљени (и једини :lol:). Погледај ти сад, од свега овог набројаног (а ко зна колико је још онога што нисмо набројали) - колико је то засебних радњи. А ономад је све то било на једном месту.
Где је Ками, да му кажем да је капитализам шупаљ, плитак, а притом и неорганизован. :evil:

Poenta kapitalizma je u slobodi, ne u organizaciji. Organizacija dodje sama po sebi kao posledica.

Proroka i Rifija.

Od njih sam pametniji, ja volim da citam nekog od koga mogu da cujem neke intelektualne stvari, a Pobedonoscev je jedan od retkih takvih na ovom forumu.

- - - - - - - - - -

Ја слободу налазим у организацији. Организација је време, време је слобода.

To je tacno, zato je krajnji produkt u oblasti organizacije u kapitalizmu bolji, nego u komunjarizmu, fasizmu itd.

Od njih sam pametniji, ja volim da citam nekog od koga mogu da cujem neke intelektualne stvari, a Pobedonoscev je jedan od retkih takvih na ovom forumu.

- - - - - - - - - -

To je tacno, zato je krajnji produkt u oblasti organizacije u kapitalizmu bolji, nego u komunjarizmu, fasizmu itd.

Не примећује се. Додуше, код нас је све нешто фалично - нити смо имали прави комунизам, нит' имамо прави капитализам.

a dobro,da si jedan od najpametnijih ovde jesi

da se ne lazemo...

Jesam.

Ali Pobedonoscev i Nosfi su jedni od retkih ovde koji su pametniji od mene.

I kada banuju Pobedonosceva jer se tamo neki mod nalozio na tebe, to je stvarno...Bezveze.

- - - - - - - - - -

Не примећује се. Додуше, код нас је све нешто фалично - нити смо имали прави комунизам, нит' имамо прави капитализам.

Vise je ono nekad bio komunizam, nego sto je ovo danas kapitalizam.

Нетачно. Немој да лагиш. :)

Itekako tačno, tek je od vremena one mućke sa Antom Markovićem krenula neka malo šira ponuda robe.

- - - - - - - - - -

Mora da jesi, naročito se to ogleda u uspehu koji te prati gde god da kreneš. Uh, izvini, nije to uspeh već nezadovoljstvo. :lol:

Оно је био социјализам. А ово данас је срање.

Socijalizam kojim je vladala Komunistička Partija? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

'Cev je baš na nivou Zevsa po interligenciji. Često puta uhvatim sebe da se danima smejem od nekog njegovog posta od 1 rečenice.

A Nos je neko koga oslovljavam sa "parcijalno uvaženi kolega" i "moj polu-drug."

Naime on je pisao i neke bedastoće.

Nosfi ti je bacio onaj tvoj kameni terorizam u lice, pa te sad malo boli nos. Neka, boleće te još više, tako to treba. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back