СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја се не разумем у Београд, само знам да је некад бијо давно неки ресторан Касина а данас је то Комјунити Бај Касина, супер дискаћ на Теразијама где идем да ђускам када дођем из села у Велики Град да идем у Мекдоналдс.

GVRYA1J.gif

XhpfGAb.gif

To gde je Kami išao vrludavim putevima kokainskih noći to sad više ne zna niko.

Celo to društvo oštrih momaka devedesetih se mahom preselilo na ahiret.

:lol:

- - - - - - - - - -

Зар у приземљу није била робна кућа? :lol:

podnozje Beogradjanke je suteren, tu je bila samoposluga a i jos uvek je...a robna kuca je bila u prizemlju i na ostala 4 sprata

- - - - - - - - - -

podnozje Beogradjanke je suteren, tu je bila samoposluga a i jos uvek je...a robna kuca je bila u prizemlju i na ostala 4 sprata

Штета што не постоје више те робне куће, ту се знао ред, знао си тачно где ћеш шта да нађеш. Ови шопинг молови су скроз безвезе.

- - - - - - - - - -

Зависи шта је за тебе приземље, улаз из масарикове или онај из марш... хтедох рећи, српских владара преко пута СКЦ.

Па једно је, ваљда, приземље? :lol: У равни улице... Маршала Тита. :lol:

Штета што не постоје више те робне куће, ту се знао ред, знао си тачно где ћеш шта да нађеш. Ови шопинг молови су скроз безвезе.

Е знаш да у Немачкој још имају робне куће?

Нпр. има ланац који се зове "Карштад" и на фору је као Београђанка заправо пуна робе.

Шопинг молови јесу без везе, скроз су пластични и вештачки и препуни вештачких људи и мириса са вештачким фризурама који дрндају телефоне, цокћу и изговарају неке речи ужасним акцентима, испечени.

Мени се увек заврти у Шопинг Моловима у глави од све те лажне пријатности, и једва чекам да изађем.

suki :heart:

a sad definitivno noć laka :bye:

zadovoljstvo mi je bilo deliti vam hercove :heart:

Доче :heart:

- - - - - - - - - -

Нпр. има ланац који се зове "Карштад" и на фору је као Београђанка заправо пуна робе.

Шопинг молови јесу без везе, скроз су пластични и вештачки и препуни вештачких људи и мириса са вештачким фризурама који дрндају телефоне, цокћу и изговарају неке речи ужасним акцентима, испечени.

Мени се увек заврти у Шопинг Моловима у глави од све те лажне пријатности, и једва чекам да изађем.

Брза лова и фенсерај. А нигде да нађеш најобичнији чешаљ. Ваљда није довољно фенси. :roll:

- - - - - - - - - -

Па једно је, ваљда, приземље? :lol: У равни улице... Маршала Тита. :lol:

da znas...a zimi smo mi klinci voleli da se snjuramo po Beogradjanci i Kluzu svaki put kad udari kosava :lol:

karlstadt nije za balkansku gologuziju

Ја сам ишао у куповину хране у... Herti, тако нешто.

Швајцарци имају или су имали читав низ локалних робних кућа, Globus, Jelmoli, својевремено EPA... није то лоше, неке су и прилично ексклузивне, са одличном робом, добрим самопослугама.

da znas...a zimi smo mi klinci voleli da se snjuramo po Beogradjanci i Kluzu svaki put kad udari kosava :lol:

Одећа, обућа, спортска опрема, парфимерија, текстил, теписи, све си то имао на једном месту. А сад, за све то мораш да трчиш у посебне продавнице, у различите делове града.

Одећа, обућа, спортска опрема, парфимерија, текстил, теписи, све си то имао на једном месту. А сад, за све то мораш да трчиш у посебне продавнице, у различите делове града.

i namestaj i belu tehniku...a i muz. uredjaje

sad sam se setila, u prizemlju su bili konci i vunice :D

Не знам у ком делу и на ком спрату, али сећам се да сам баш у Београђанки купила и шешир, био ми је омиљени (и једини :lol:). Погледај ти сад, од свега овог набројаног (а ко зна колико је још онога што нисмо набројали) - колико је то засебних радњи. А ономад је све то било на једном месту.
Где је Ками, да му кажем да је капитализам шупаљ, плитак, а притом и неорганизован. :evil:

Je li to nesto kao Sears Nosfi?

- - - - - - - - - -

ШТо је Поби одједном поцрнео?

Pretpostavljam da Djavolcic pokusava da ostavi utisak na Andju, pa je to u pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back