Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoraš ali bar slušaj Ejsep Rokija, Agat Hela Houz Agat HouzJok ću slušam RADIO SLOBODNA EUROPA....

.
. @Kamicak ako dodje...
jel imas neku preporuku po pitanju pljeski? Di su najbolje?
.Najbolja su dva kioska brze hrane Oskar i Asterix koji rade tokom cele godine, i koji nemaju veze sa samom Rostiljijadom, nego su malo skrajnuti od glavne ulice, gde je ona.
Ne kupuj pljeskavice na samoj Rostiljijadi!!! Ozbiljno, ozbiljno, ozbiljno, uopste se ne zezam, to su najgore pljeskavice koje si u zivotu jela.
Znam da je u BG-u bilo ono kod 29-og Novembra sto su zvali Policijska smrt jer su tamo jeli svi panduri iz 29-og pretpostavljam. E pljeskavice na Rostiljijadi su ti u rangu tih, ili cak i gore od toga.
Dobro za pljeskavice svih vrsta, a ostali roštilj?
Sve je bolje da jedes po kafanama po gradu, a ne na samoj Rostiljijadi.
Rostiljijada je vasar gde ljudi iskoriste da zarade od seljaka, a kvalitet trpi.
Tipa, od jednog kila rostilj mesa ce ti napraviti 17 pljeskavica, iako u normalnim uslovima prave 9. Itd.
Postoje satre koje zakupljuju kamiondzije, a gde dovode striptizete da im rade kao konobarice.
Sve u svemu, najgore dno dna, ja ne znam da li ovi nasi seljaci pokusavaju da kopiraju Oktobarfest, ali ono je dno cak i za Pink/Grand nivo.

Probala kami.
Meni je lepsa pljeska u asteriksu. Razocaralo me sto ni u leskovcu ljuta paprika nije ljuta.

nači sestro osečalo se u vazduhu kao elektricitet u gajtanu
tačno sam znao da ne treba da se drkam sa tobom po forumu
ali nisam umeo sebi da objasnim zašto baš ti?
nači Lion, nači komšije, nači poštovanje
Respekt sestro...kad smo se ti i ja drkali ovde po forumu?
ni sa jednim nickom... Lion se prepozna...
u koju si sad opštinu? jel ono kao zbog braka? pa dobro...

Probala kami.
Meni je lepsa pljeska u asteriksu. Razocaralo me sto ni u leskovcu ljuta paprika nije ljuta.

Ne mogu da verujem!
Nadam se da ce sofer da promeni disk. Evo ide cecin novi disk drugi krug. Nece valjda da je vrti do LesKOVAC.
Ne moze covek da se odmori jedan dan. Samo kanda majstor ima piratsku verziju diska. Nije isti redosled pesama. Na originalnom disku ide didule pa trepni a ovde trepni,didule pa autogram
.

nema Rifketa
BEOGRAD - Potpuno nag muškarac uhapšen je kada je danas oko 15.55 prelazio preko Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu.
Prilikom prelaska policija je počela da ga juri, a zatim su uspeli da ga savladaju i privedu. Ekipa Hitne pomoći bila je na licu mesta.
Prolaznike i goste kafića ovaj događaj je nasmejao, a sudeći po njihovim komentarima radi se o opkladi zbog koje je muškarac morao nag da prošeta gradom.
Шта значи "дидуле" на вашем језику?
Ja nekad kupujem Didule u erotskom šopu u Lominoj.
nema Rifketa
BEOGRAD - Potpuno nag muškarac uhapšen je kada je danas oko 15.55 prelazio preko Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu.
Prilikom prelaska policija je počela da ga juri, a zatim su uspeli da ga savladaju i privedu. Ekipa Hitne pomoći bila je na licu mesta.
Prolaznike i goste kafića ovaj događaj je nasmejao, a sudeći po njihovim komentarima radi se o opkladi zbog koje je muškarac morao nag da prošeta gradom.

Ja nekad kupujem Didule u erotskom šopu u Lominoj.
a za opkladu?Rifke ne ide bulevarima peške. Ni gradskim ne idem, to mi je nekako baš aut.![]()
ako upotrebljavaš kako piše u Manual Instructionu imaš pravo na besplatan cervis
ali ako ti ispadalo iz dupeta dok šetaš po gradu e onda to ne podleže garanciji
jer ona podrazumeva odgovonost Proizvodjača (u daljem tekstu)
a ne neodgovorno i bahato ponašanje Potrošača (u daljem tekstu Džegi)
Treba imati razne, neki su samo valjkasti, neki realni a neki suviše veliki i koriste se samo za Divljenje.