СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20265936655066cd12812e2221818467_orig.jpg

pa ono... mi ovde nemamo šine za lokani voz... blagoš tebe...

Ehhhh, ulica S. FILIPOVICA, 5 solitera i dugacka ZUTA ZGRADA A, preko ulice muzej 25 MAJA, fontane , pa onda muzej 4 JUL , pa , UZICKA , pa HIGH PARK, pa TOPCIDERSKA ZVEZDA.

PRAVO , GLEDAJUCI SLIKU , PARTIZANOV STADION I JOS POMOCNI STADION , PA ONDA HUMSKA ULICA, TERENI TENISKOGA KLUBA I SKOLA MOJE MLADOSTI.

Zvecanska ulica , broj 2 , mozda bi i neli i mogli da ucine i dobro delo i da da neki prilog za DECU BEZ RODITELJA , napustenu , ni bitno je to da je tu bio i internat za medicinske sestre ,koje su isle u skoli u DELIGRADSKOJ ULICI.

i sto je bilo lepoga druzenja a i zelene trave, i lepoga uzivanja na stadionu PARTIZANA , narocito na SEVERU.

Него, кад смо већ при Марсу, јел' био Марси? :mrgreen: Јел' ост'о жив :lol:, или се ипак извинио?

sletija ti ja , na zemlju i vidjeh, sta to narod pisa.:)

bogami pisa i pisa , a i ubi misa.

marsovac , nije nikoga ni uvredio , pa i nema , zasta da se izvini , no , sto jes , jes , imase onijeha koji ce hrabro jurnuti da napadnu ka vuciiii , da ispisu tone disertacije i jos pride , uz to i da pokusaju da vredjaju , a i bogati i da se mase , pandurske palice.

tako , da let na zemlji , je dat, tko je razumeo je razumeo , tko nije....trebalo bi da razume.:ok:

neg bre niko da komentarise tu , koja trazi musko ali mora da bidne ADMIRAL.:eek:

pa majkumu SRBIJA nema mora , odavno ga nema, pa dje ce jadna da ga nadje:per:

- - - - - - - - - -

ziv ali istraumiran :lol:

:rotf:

andjice , tesko da marsovac ima stresa na pisanije...

a da se, kako kazes istra um i ram,

morao bih otic do ISTRE , vis kako si me podsetila , da odem i vidim svoje parce zemlje , ko je sada obradjuje a tak sam ranije mislio da podignem lepu Kucu.

STO SE ONO KAZE DRUGI RED DO MORA, 200 metara.

ebiga i oni tamo zeke , pa malo pa malo , sto ti govoris BEOGRADSKI.

- - - - - - - - - -

Шта сте му урадили? :lol:

SKAKALI pa i naskocili , ono u Dalj.

i kazu da su pobedili MARSA

- - - - - - - - - -

Jesi se vratio sa Književne večeri dijasere.

Sad možeš natenane da dokazuješ da je Havijer Solana vozio avion 11. septembra.

hmmm, jel si toliko gladan.

zar te niko nije do sada nahranio sa ostacima ljudske ishrane.

i jaginjice , jel imas ti moc zvan razumno citanje.

IMAS , NE samo se salim sa tobom ,

a hmmmm procitah izjavu BARDA JUGOSLOVENSKE GLUME I SRBIJE, pa se pitam , dal je on dao tacnu definiciju , stanja..:think:

Pera Božović je tumačio ulogu kralja klošara u „Smrdljivoj bajci”, a kroz šalu je rekao da očekuje da mu naprave spomenik za klošare.
"Igrao sam anonimnog klošara, sad sam unapređen u kralja klošara, i sad jedino mogu da mi podignu spomenik. Ovaj film, koji ima emotivni rizik zbog Žarka Lauševića, --METAFORA je sveta u kome živimo. Moj lik je tragedija intelektualne elite koja ne postoji. Umni ljudi, fakultetska inteligencija je doterana dotle da je bolje recitovati Dantea na đubrištu nego predavati ga u školi, jer ga tamo niko ne razume", rekao je Pera Božović._

E za drustvo u cosku kafane...

Pita ridza za kartu u busu 16

ulazi ridzovan u bus...

Pita ridjovan osobu u autobusu 16.

“Je l’ imate kartu?”

“What?”

“Kartu, molim.”

“Excuse me?”

“Kartu!”

“I don’t understand.”

“Your ticket, please.”-ridzovan najzad .....

“Štaaaaaaaa!! ;)

- - - - - - - - - -

a otkada jaginjice koristis hrvatski dijalekat , nekad znan kao kajkavstina

prevod tvoga posta:

kak va bu dal a

pa , znaci da bi tak ti dala , pa i za kak-u

Cccc.

sta uradi od tebe kacka petlja i svi oni imigranti , koji i jesu a moze bit i da si , ti njih , molila.

Haos u BRIKS-u se nastavlja.

i u tvojoj glavi :D

- - - - - - - - - -

eto , neka slika sa mesta KUBE I zanimljive zivotinje .:)

hmmm, na koga li me to ....

eje9o5.jpg

Pokemon :D

- - - - - - - - - -

priprema , kanu

putovanje do nativ peple , ne volim da ih nazivam pogrdnim imenom indijanci...

1ffkad.jpg

Bio si uBosni? :D
Pazi ako ideš za Crnu Goru - mnogo su agresivni... poludeli od kamenja i sunca...

- - - - - - - - - -

Хит д роад Џеги...

Лион :heart:

Ту сам одрасла.

nači sestro osečalo se u vazduhu kao elektricitet u gajtanu
tačno sam znao da ne treba da se drkam sa tobom po forumu
ali nisam umeo sebi da objasnim zašto baš ti?
nači Lion, nači komšije, nači poštovanje
Respekt sestro...kad smo se ti i ja drkali ovde po forumu?
ni sa jednim nickom... Lion se prepozna...
u koju si sad opštinu? jel ono kao zbog braka? pa dobro...

- - - - - - - - - -

Vivian Usher... Blackmailer, harlot, murderess... She died in a Madhouse.

- - - - - - - - - -

Иначе, у оригиналној причи а и овом филму, господин Ашер се жали како има преосетљив слух, па може да чује како пада чиода на другом крају куће или пацове у зидовима.

Та појава се зове хиперакузија, и честа је код поремећаја унутрашњег ува, менингитиса, енцефалитиса, неких тумора мозга, али у случају Господина Ашера, и шизофреније, у којој се описује као базални поремећај перцепције који претходи халуцинацијама.

Иначе, у оригиналној причи а и овом филму, господин Ашер се жали како има преосетљив слух, па може да чује како пада чиода на другом крају куће или пацове у зидовима.

Та појава се зове хиперакузија, и честа је код поремећаја унутрашњег ува, менингитиса, енцефалитиса, неких тумора мозга, али у случају Господина Ашера, и шизофреније, у којој се описује као базални поремећај перцепције који претходи халуцинацијама.
A jel slušaš od Ašera pesmu You Remind Me of a Girl.

Ona je izašla kad si ti imajo 13-ak godina.

On je visok oko 169 cm, te možeš da mu se i podsmevaš u okviru tvog rampant heightisma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back