Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Што рече један мој колега за неку жену и њене пластичне сандале, "особа са демократским укусима".
савршено запажање. трудићу се да га запамтим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што рече један мој колега за неку жену и њене пластичне сандале, "особа са демократским укусима".

a i bogati , ima se i konjicki centar , ono gde se Trcis i gde se ima i balega konjskih...vec tebi dobro znanih.
neg , ove djevojke , majkumu samo jedna je imala prirodne booobi boops , e sad , jel ti mozes pogodit koja je to.
vala , nak meni bese nes mnogo tesko
![]()

Marsi, fuuuj, pa što ove kratke i malo okruglije romulanke okači, jadan?![]()
Tko je Mušo, bolan Mujo?
jbg, nema mi ucenika Kamija...
da ga malko poducim.
neg Protoce , bese tu neki koji se ponudi da Ti pokloni jedan od njegoviijeha dvaest pametnih telefona al se ,ucuta.
nema gi nigde , jes vala samo je JAK na recima a dela su mu....0
kad bi ti reko ti bi onda pridavio svoju Fatu...
nego aj idemo ruku podruku, besplatno, ne trebaju pare ni zagaće

Pa ti i moraš tamo gde nema gaća, jer ih nemaš... o'šlo sve nakocku, svih 200 dinara.![]()

Od svega što si naveo, nekako je nastužnije to što su ti žene dosadile, a ne mislim na ono njihovo zvocanje.![]()

A ti, ti nisi društvo, pa je pitanje dal' ne umeš, ne možeš ili ne smeš?
Ali dobro, za sad gledaj filmove i vežbaj, možda će ti jednom i zatrebati?![]()

skidaj gaće muško li si?
Значи тако.
Па не брини, геј је океј.
Marsi, fuuuj, pa što ove kratke i malo okruglije romulanke okači, jadan?![]()
kad bi ti reko ti bi onda pridavio svoju Fatu...
nego aj idemo ruku podruku, besplatno, ne trebaju pare ni zagaće
- - - - - - - - - -
pa tako ti je to u današnjoj Srbiji...
Obuče se da oči vide pa otvori usta i ne zatvara do ujutru
Reko bi čovek - sila neka...
Odvedeš ga u prodavnicu, počne da se preznojava ispred rafa sa hranom
puni rafovi, prazni džepovi... a u ustima samo ona jezičina pusta...
Rekoh aj bar ovog gologuziju da odvedem gde mu mesto...
Nikakav trošak...
Pa dobro, za tebe je Putinov proliv ukusniji nego francuski Fondant Chocolat Grand Cru.ma, nije taj , koji je skocio sebi u goouzu.
ima , onaaaaaj , kome je braboljak i miris balege lepsi i bolji od Serbije...e Taj , tj tom se otvorise Oci , i za mu bi da Ti nemas , njegove pametne telefone , da bi moga da juris sa njima PIxxxx ili sta je vec u pitanju.
Elem, pitah , ga kad je tyoliko zabrinut i za tvoje zdravlje , da Ti da , pokloni , jedan njegov , od onijeha dva.est komada.
No , nu nema abera moj Protoce.
Marsi, sledeći put vodi Protoča namore, da se i on osoli jednom u životu. Možda ga usvoji jedna od ovih ganferki?