СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Melisandra je dobra milfica, kao i gospođa mama Sersej. Ove mlađe sve nešto tunjavo izgledaju. Možda ja jahačica zmajova malo uspešnija, ali mi sve nekako neka pedofilija proleće kroz glavu kad je vidim onako sitnu. :lol:

- - - - - - - - - -

Moj ti je predlog jedan pravi muškarac. Tako sam i ja odmorio ruku kad sam prvi put imao devojku. :aha2:

Predlog prihvacen, koliko veceras ima da nadjem prvog muskarca...ovaj pravog :malav:

Увек је и био дно, уз пар изузетака.

Ко је најлепши? Дени, Маргари, Санса? Неки настрани гласови тврде да је то Мисандеи.

Марџ је мени најлепша. Волим смеђе паметнице.

Денерис је превише... ванземаљска.

Санса је лепа, али стално има неку напућену фацу (пре је била напаћена фаца). То јој одузима од женствености.

Мисандеи је... Тја.

Него, од маторки, поред наравно Серсеи, морам признати да ми се допадају и Мелисандра и она друга црвена свештеница из Мирина.

Увек је и био дно, уз пар изузетака.

Ко је најлепши? Дени, Маргари, Санса? Неки настрани гласови тврде да је то Мисандеи.

Deni mi se učini najljepšom kad joj lice ozari osmjeh na provokativni komentar one lezbače sa Gvozdenih ostrva.

Ne sviđa mi se to :)

- - - - - - - - - -

Марџ је мени најлепша. Волим смеђе паметнице.

Денерис је превише... ванземаљска.

Санса је лепа, али стално има неку напућену фацу (пре је била напаћена фаца). То јој одузима од женствености.

Мисандеи је... Тја.

Него, од маторки, поред наравно Серсеи, морам признати да ми се допадају и Мелисандра и она друга црвена свештеница из Мирина.

Nije matorka, nemoj tako.

"Not bad for a ginge!" каже народ овај честити енглески за Сансу, и ја стварно морам да се сложим.

Мој друг има теорију што се тиче риђих риба. "Кад је једина у породици риђа," каже, "често је баш добра риба. Али кад је цела породица риђа, it's odds-on they're all bet down."

Дени је опасно слатка, али само у серији. Без шминке и перике на свакој прес конференцији има исту ужасну гримасу - стиснуте очи, неприродан зубат осмех - и уместо Денерис постаје Дегенерис, што рече колега Кроасан. Забрињавајуће.

26-emilia-clarke.w1200.h630.jpg

Jesi li videla gde se krije naš dobri Metalika ovih dana?

Pogledajte prilog 395134

pisao neki pozorišni komad al došli neuki, mislili da je podrum pića pa napravili nesporazum....
taman smislih novi nick, rekoh da probam još jednom mada pisalo: "DODJI NIKADA"... ali eto... čudo...

I o Rasejanom....:mrgreen:

odoh naorde

laku noc vam zelim :cmok2:

bio je usamljen...
bio je ostavljen...
sa takvim najlakše sve zgreše

žena za utehu bila sam prvi put
do tad sam tražila da me teše

DOBRO SAM PROŠLA - spavao si kada sam došla
moju tajnu neće saznati
nikad niko

ako me pitaš: "kada sam se vratila?"
reći ću ti: "ODAVNO" - slagaću te K'O IZ TOPA!
i njegov broj pocepaću i baciću
samo ja ću znati tačno gde,
kao pas kad kost zakopa...

- - - - - - - - - -

Па да, ал' ти си човек сељак. Друго је то.

da, ja sam seljak i ima nas dve marakane čim Ceca zvizne...

da, ti si seljačina iskompleksiana i gologuza... ne umeš ni 3 grebatora za alkohol da organizuješ...

Aha... evo ga... oči izgubih...

Gledaj, za vreme egipatskih piramida je BDP sveta iznosio samo 500 miliona dolara.

A sada iznosi 77.000.000 miliona.

Pristaše socijalne pravde su pre 5000 godina rekle da treba samo tih 500 miliona čestitije raspodeliti.

Ali rešenje kapitalista bilo je mnogo pametnije. Ono je glasilo da treba svetsko bogatstvo uvećati sa 500 na 77.000.000.

Zato umesto da svi grcaju pod bonovima i tačkicama, danas svi voze hoverbord i igraju Samsung.

Dobro, u ono vreme bilo 500 miliona jer je bila mala populacija
danas je 77.000.000 miliona jer je populacija ogromna
a moraš da priznaš da se matematički ne uklapa, odnosno neko je krajcovao ili prosto nije naštampao tj pokrio
Medjutim to nije razlog da komunistički ne podelimo ovo što su kapitalisti protivzakonito premeštali iz jedne kase u drugu

Bolje podeliti 77.000.000 miliona nego onih početnih 500 miliona
Čim napraviš novi nick da mi odgovoriš jer sam u pravu

Mani se ti Rasejanog, si cuo. .a i janpijevih sisa :evil:

a sad mi daj njen broj
da mesto tebe ja raskinem sa njom

da pozovem je, i kažem da si tu
i da si za mnom lud

pusti me

pusti me da raskinem s' njom umesto tebe ja
nek sluša noćas kako volimo se

a onda spustim slušalicu jer sama ne mogu da
uzdišem za oboje

:zurka:

Poslednja izmena:
ijaoooo što je meniiii doooosaaaadnoooooo

ne pada mi na pamet koga bih mogao da zajebavam...

svi mi bez veze... dosadni ste bre...

dosaaaaaadnooooo

- - - - - - - - - -

ala bi se šikicala
al mi ne da nana

u stvari... sve je ovako počelo... i bi što bi... i pozorišni komad (monolog) nastao...
samo dilea ono može da shvati ozbiljno,
prema konstrukciji rečenica i rasporedu istih se vidi da je sprdačina za pamćenje...
i to još krajcovana verzija jer da sam postavio onu punu onda bi došlo do zabune kod površnih
rekoh aj kraću verziju da se smejemo.. al eto... bi što bi... ima površnijih...
zbog takvih se ne piše na ambalaži "OTVORI OVDE"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back