- Poruka
- 204.051
Pojam nemaš, baš to nije mačka u džaku, provereno uz dokaze. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa zato i napisah sve ono, naročito za vreme.![]()

Pojam nemaš, baš to nije mačka u džaku, provereno uz dokaze.![]()

stos ljubomoran![]()
......a pazi ovako , otkrio sam da od Sremske Mitrovice do Istambula nemaš mesto gde da vežeš brod od 15 metara i što je još gore , nema se mesto gde se može tankovati gorivo i voda .......mislim problemi oko toga jel će cici nategne mici ili pici / kao prvo i ne znam koji su to likovi / u tom kontekstu su mi zaista onako , pregolemi

ti si bespolno bice![]()
evo jako sam se potresla zbog toga, prosto mi je krivo sto necu moci svoj maleni brodic da provozam tudasamo mi još to fali u životu......a pazi ovako , otkrio sam da od Sremske Mitrovice do Istambula nemaš mesto gde da vežeš brod od 15 metara i što je još gore , nema se mesto gde se može tankovati gorivo i voda .......mislim problemi oko toga jel će cici nategne mici ili pici / kao prvo i ne znam koji su to likovi / u tom kontekstu su mi zaista onako , pregolemi
![]()
Pazi , i na Savi i na Dunavu uglavnom su mali privatni brodovi , i nikom nije palo na pamet da pita zbog čega je to .....a u stvari ljudi nemaju gde da ostave veće brodove ...to je problem , a ne štatijaznamšta![]()

Nigde logike?

Oženjen muškarac, sa decom, je pokazo šta ume, a ovi zeleni... ko zna dal' išta umeju.![]()

Oženjen muškarac, sa decom, je pokazo šta ume, a ovi zeleni... ko zna dal' išta umeju.![]()

pa bre ona misli da ti hoćeš da je ženiš ....![]()

naucili me vec neozenjeni, svasta nesto pametnoPA pokažu oženjeni i tebi, sve što treba. Mo'š naučiš svašta.![]()

pa bre ona misli da ti hoćeš da je ženiš ....![]()

Ma oće žabica muža, ja joj savetujem samo sport. Šta će joj to, em sebe muči, em tog jadnika još više.
Ma oće žabica muža, ja joj savetujem samo sport. Šta će joj to, em sebe muči, em tog jadnika još više.

Да бре.
Дајеш јој избор - усрећи једног мушкарца на кратко или унесрећи другог на дуге стазе, а она се премишља. Као, дилема.
Све је то морално посустало мој ти.
rece ozenjen covek![]()
Ma jel' Srpkinja ili nije? Šta se razmišlja, kad je reč o sreći ili nesreći?
- - - - - - - - - -
Mene učili da je sport dobar za dušu i telo.

ne moze, nadji drugu budalu koja hoce da kupi macku u dzaku![]()

i ti bi da opletes po Srpkinjama
tebe ucili, a ti se ozenio...znaci los si ucenik

i ti bi da opletes po Srpkinjama
tebe ucili, a ti se ozenio...znaci los si ucenik