svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ovog malog bi sva djeca tukla kod nas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

materijalisto!![]()

neko otvorio temu da bila neka eksplozija na NBGD, blok 62, ciganski deo... kaže 4 automobila izgorela...
izgleda rifketu esplodirao hladnjak, upozoravala ga saobraćajna policija da ne vozi brzo... i eto eksplodirao konačno...
e sad... iebo auto, ima na otpadu nov
nego de nam Rifke?
što ne posluša saobraćajnu policiju pa se katapultirao iz tog sranja...

Daleko je to od mene.![]()
Živ je!
Izgleda ti eksplodirao auto...
Šta ima na Tošetovom Bunaretu?![]()

Aj se dogovorimo, evo ti žena, al mi ne diraj auto?![]()
Nije moj, trebalo bi im malo više bonbi.
Ima svašta, proširili ga u ovom našem delu, al' je ostao kilav u Zemunskom. Mada je meni bitniji ovaj razvijeni deo. Ima prodavnica, pumpi, bazena, balona za fudbal, sala za košarku, stovarišta, poslovnih zgrada, sve bre. A kako je kod vas u prigrađu, ima li vode il' sve trošite za bašće?

Каква жидовска лукавост.
kakva bogata naselja![]()
imamo mi Olimp... ne kupamo se po nabujalim rekama...
jaka stvar pumpa to ima svako selo...
- - - - - - - - - -
i otkad je teretana poslovni objekt?
- - - - - - - - - -
e imamo i tri privatna fitnes kluba da žene mrdaju dupetom
kad već nema ko da im ga pomera
nek plaćaju
Ko spomen'o teretanu?
a o voznom parku seoskih kulova iz opštine da ne pričamo
to na Tošinom Bunaru nisu videli...

Али коментари
"Бацио бих их у самицу на 20 година и драо им кожу што су покрали лепог дечка. Даниел."
"Срам их било, није чудо што нас свет не воли. Србији треба више Балашевића а мање Бори Ђорђевића. Маја Торонто".
"Британци су дивни, ја сам опседнута њима још од групњака са Џорџом, Џоном, Тедом и Вилом на том истом Закинтосу после концерта Тарје Турунен. Елвира".
"Стока хулиганска. Хипстериша".
"Хехехе играла се деца, такви смо ми Срби, мора да је дошао да прави фрку јер су му скинули рибу а онда и он добио по пички хехехе. Мајстор Раде, Крњача".
"Срби, Руси и Македонец нај луђији и нај бољији у кревет и у ринг. Митке, Битола".
"Није ни чудо што им Арапи и Црнци отимају жене и праве им децу. Запад Пропада, окренуо се педерастији и наркоманији, зора је на Истоку. Серјожа Правда.рс".
a sto ja imam predsednicu opstine
ovo je slika dok je napredovala u SNS-u
Pogledajte prilog 393911
- - - - - - - - - -
a evo je sada, kad je sredio Mali
Pogledajte prilog 393912