СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
452d487df30f41d38b7357a4e36c2fee.jpg

zek zek dadule
dadulu dadule
zekzekzek dadule
dadulu dadule

- - - - - - - - - -

article-1388593-0C2081B300000578-730_634x422.jpg

Al je lijep ovaj svijet,
tam Repub'ka ovdje cvijet
Eno hlada, eno grm
Za Beograd brm-brm-brm

Tamo Tuzla, Stari Grad
Evo Beograd, Novi Sad
Od proljeća sav se o'so
Našo rodjo stabilan poso

- - - - - - - - - -

Jel ovo Rifke iz Grčke? :D

nije, to je Doc :zkez:

А који ти је омиљени филм из те гомиле?

Омиљени уопште? Доктор Но. Евентуално још Голдфингер, Октопуси. Касино Ројал је исто добар.

Ни један од Брознана, сви су били срање. И он је био срање. Међутим морам да признам да ће ми увек бити симпатични сви они блесави Роџер Мурови филмови.

Омиљени уопште? Доктор Но. Евентуално још Голдфингер, Октопуси. Касино Ројал је исто добар.

Ни један од Брознана, сви су били срање. И он је био срање. Међутим морам да признам да ће ми увек бити симпатични сви они блесави Роџер Мурови филмови.

Да, и ја волим Конеријеве и Крејгове.

Брознанови филмови и он сам су били нула. Једино што је ваљало у њима је музика.

Мурови су били скроз Фемили Френдли, ако је породица слободних мисли разуме се.

Да, и ја волим Конеријеве и Крејгове.

Брознанови филмови и он сам су били нула. Једино што је ваљало у њима је музика.

Мурови су били скроз Фемили Френдли, ако је породица слободних мисли разуме се.

Велико изненађење за мене, после Далтона и Брознана... bucks the trend. Oдличан је.

Ретко се деси да нешто што је некад давно било добро после педесет година буде још боље. Кад ви све било тако, ехехеј, ђе би нам крај био!

Ћао Другари.

Јел тако да Семиша има невероватан, јединствен глас?

Ајмо једну игру. Која вам је омиљена Џејмс Бонд песма?

Мени је овај редослед:

1) The World is not enough- Garbage

2) Die another day- Madonna (Sigmund Freud, analyze this this this)

3) Tomorrow never dies- Cheryl Crow

4) Skyfall- Adele

5) Writings on the wall- Sam Smith

6) Goldene Eye- Tina Turner

7) From Russia With Love (неупотребљени вокал Мет Монроа)

8) Goldfinger- Shirley Bassey

Остале су ми млаке и досадне.

А Вама?

Nosfi, volim sve Bondove (neke manje, neke više, naravno) ali ono što jeste vrhunsko u skoro svkom filmu jesu, prvo, špice i zatim muzika. Meni možda najbolja špica jeste iz Rojala.

Meni je čak i Brosnan mnogo bolji od Krejga , ovaj mi ima tu neku nadrkanu njušku da igra nekog sociopatu fudbalskog huligana iz Svonsija , nemillosrdnog SS kapoa u Mathauzenu ili Gladijatora umesto Rasel Kroua , a nikako mi nije za Bonda , a i filmovi su mi pretenciozni i zakomplikovani bespotrebno . Filmovi sa Konerijem su najbolji , mada mi je kada sam ih otkrivao tamo sa 10 godina Rodžer Mur bio neprejebiv , a i sada je mrtva trka koji je bolji .

Meni je čak i Brosnan mnogo bolji od Krejga

Јерес се запатила на питомој војвођанској равници, кукољ међ ражи главу диже, Србље на странпутицу заводи.

И ја имам клиначке симпатије за Мурова филмска достигнућа, његову подигнуту обрву, и његов вечни рат са оним мазговом са челичним зубима.

Kad bolje razmislim od Brosana sa gledao 2 filma , a od Krejga 1,5 i smorio se ,al mi Krejg nikako nije za tu ulogu , dok se Brosnan solidno uklapa , al su filmovi generalno bezveze ... mada ima ona upečatljiva scena u Goldeneye kada Bond bahato vozi tenk kroz St. Peterburg ,neka baš oslikava te posthladnoratovske odnose devedesetih .

Одгледај 'Die Another Day', Брознан вози невидљива кола. Нешто најглупље икад, нема чак ни онај глупави шарм Мурових филмова.

Добро, признајем да је то више до писца и режисера, али Брознан некако има тежачку фацу и није за то.

Како се бре не сећаш, онај Корејанац се претвори у Енглеза, и то енглеског џентлмена, и хоће оним сателитом да спали минска поља између Северне и Јужне Кореје!

Ту је и онај други Корејанац који има стакло уграђено у лице. И Бери, наравно. И Мадона.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back