- Poruka
- 203.952
хахааа, цениш по себи да је све што ваља већ одабрано![]()
Ne po sebi, već po mnogo većem uzorku. Ali jeste tačno to što pišeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
хахааа, цениш по себи да је све што ваља већ одабрано![]()
Рифке је наш мангупчић из блокова, и зато га волимо.![]()
ja opravdano
bio da njopam nešta![]()
pa ti i nedeljom jedes...nemoguc si

pa ti i nedeljom jedes...nemoguc si

Ja ti napisah draga da ne vredi. To neće da promeni istinu da žene koje pređu tridesetu nemaju baš puno šta da pruže u trci sa onim devojkama koje su ispod tih godina i spremne sa na ozbiljnu vezu ili brak. Oni koji su želeli i umeli, već su se poženili do tih godina, i počeli sa rađanjem dece. Oni koji su ostali... pa imaju neke drugačije ideje, ako ih imaju. Eventualno mogu da se nadaju nekome ko se razveo, ali i takvi koji su se razveli od žene stare 40-ak ili više godine, traže sad nešto mlađe, taman spremno za brak. Primera oko mene koliko želiš, malo starije... devojke, koje nisu spremne na bilo kakav kompromis. Nisu navikle na takav život, sve im smeta, svakome nađu manu.
Naravno, uvek ima izuzetaka, ali o njima nije reč.![]()
Malo manje, već sa 28 godina kod većine se naočigled primećuje očaj i frka što se još nisu udale i to je toliko vidljivo i golim okom da muškarci od takvih beže glavom bez obzira i neretko i ostaju same ili se udaju za " daj šta daš" poslednji voz.
Iz tih razloga je i stopa razvoda ovolika , nesreće u braku i sl.
Negde je to i normalno jer da sam i sama muško koje želi zdravu porodicu i decu gledala bih da ta neka bude mlada i zdrava što je ipak kolika tolika garancija zdravog potomstva.
Kasnije je sve veliki rizik , ne radi se slučajno amniociteza svakoj trudnici čim pređe 30-tu , ustvari ginekolozi predlažu , a pametne i rade ta ispitivanja koja se u velikom procentu pokažu opravdana.
Izuzetni slučajevi koji jesu izuzetak od pravila o kojima i štampa piše kao o događaju su iznesene trudnoće oko 40-te ali naravno rizične.
Jedna moja koleginica je dobila ćerku sa nepunih 43 i celu trudnoću je preležala i jedva ostala živa iako se srećom obe izvukoše ali to opet nije normalna, funkcionalna porodica jer otac deteta neće ništa da ima s njima.
Bili su u šemi , bez razgovora i dogovora je zatrudnela pokušavajući da ga navuče na stomak i taj ceo cirkus mu se toliko zgadio da je iz cuga izjavio da on s tim neće ništa da ima , ako je dete njegovo ( testovi ) priznaće ga , plaća alimentaciju i to je to, ni dete ni ona ga ne interesuju i ja mu uopšte ne zameram i sama bih tako postupila da sam na njegovom mestu.
Na stranu ono da većini roditelja čija deca idu u vrtić sa malom , ona izgleda kao da ih je rodila što automatski povlači i komplekse devojčice koji su sve veći kako ona odrasta.
Uostalom i manje će biti sa njom u životu i manje snage ima da je isprati kroz odrastanje i detinjstvo jer biologija je biologija i zna se šta je mama, a šta baba i koja je čija uloga, a u slučaju starijih prvorotki su te uloge komplet poremećene .
Nisam to ja izmislila nego ljudi, nauka dokazala i to je to.
Godine uopste nisu presudne za dobar brak. Ponekad cak kad su dvoje previse mladi moze biti problema u pocetku, a da sve lakse prodje kad su stariji i zreliji.

Čekaj Liki, jel' bi ti rađe pečenu ovčetinu il' jagnjetinu?
Ma nema to veze sa mojim željama, ja sam taj posao obavio, nego sa realnošću da ili uradiš nešto na vreme, ili nema biranja, već uzmneš šta možeš. A tada već i ne možeš puno.
нисам сигурна да би ишта од понуђеног :lol
како не капираш да не постоји време за тај "посао"
не би се удала ни до стоте, а да тај неко није онај са којим
могу да делим све. да нам је и ћутање дивноћа, а тек остало![]()
то што си ти убо у неко време је добро за тебе,
није нужно и за друге.
мм је имао 35 кад смо се венчали , пре тога смо се проверавали
нас двоје смо баш бирали, и добро изабрали
само продужење врсте није било од пресудног значаја,
а волео је сву децу, и деца њега.
да не помислиш да смо неки чудаци,и саможиви ликови.
I u dobrim je godinama izabrao. 
Pa on nije žensko da mora da požuri, bre.I u dobrim je godinama izabrao.
Ja pišem o većini devojaka, koje kad pređu tih 30, ili 35, uglavnom ostaju baba devojke. Imam jedan broj drugarica i poznanica koje su ostale tako same, nespremne da se menjaju i prave kompromise, dok su one razvedene, pa čak i sa decom, nalazile nove partnere. To je sve u glavi, ili želiš ili ne želiš kompromis.
Realno, ako muškarac sa nekih 35 želi da osnuje porodicu, neće da traži devojku tih godina, kao eventualnu prvorotkinju, već neku od 25-30 godina. A i izbor je u toj kategoriji bolji.![]()

еботе, ја шумом ти друмом![]()
па ти узимаш рђаве примере, твоје другарице су под фелером, и
добро да их нико није хтео.
из неких горе постова видиш на чега то испадне, у неким годинама,
а пази мене питоме
паметне, лепе и своје жене су увек за компромис![]()

Рифке, ти заборављаш да је животни век продужен,
и да нема више журбе, него лаганини![]()

kako, zasto? nema ukusnijeg mesa![]()