Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
- - - - - - - - - -
opa počela stranica sa mojim komentarom
biće ovo uspešna stranica...
- - - - - - - - - -
ovaj pogrešan video... teo sam ovo da stavim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nema šta na PP, dobro jutro inače... ili si za eutanaziju ili nisi
nema tu ništa Bog, Sotona - ionako dva burazera neženje
ima brale problem - izesmo skoro sve sa planete plus je ozračili
i ovo malo kopna i bar trećinu okeana
pa onda greška kreće otapanje lednika - će se potope New York, cela Engleska i Olandija koja ionako u curcu
Ako prodre do Francuske popucaće onolike nuklearne centrale pa će se slikamo
Deo Beograda će isto potone, mi na brdu zvezdarskome nećemo vi ostali oćete.
Srednja, Južna i Istočna Srbija imaju šanse, Vojvodina mož se otcepljuje pod vodom koliko oće, taman će dobiju more nazad.
mora se hitno naseljava ostali deo svemira, a ima trenutno za svakog bar po dve planete da gazduje
i sinovima da ostavi po riknjavanju da ne vade oči čarne ko će koliko kvadrata
ima one magnetne rupe za brzi transport, šibne te de oćeš
šta svetlosne godine, putovanje bez stajanja za pljesku ili bar za pišanje u kukuruz krajputaš
to te prebaci odma, komplet...
bukvalno - pao s neba, ko ovde kad smo došli onomad
a kako da naseljavaš sa ovim budalama trenutno?
jedni mi se bore protiv amerike sa dolarskim računima
drugi se mlate medjusobno sem ako ih ameri ne napadnu
treći se još uvek mlate sa medjedima
pa onda vidi omlatinu - seljaci na veštačke fakultete a kaldrmaši u kladžu
ne valjaju im komunjarska disciplina i dolazak na posao u 7:00, tada počinje radno vreme, konjoše do 14:00 a posle ne zna kud će
to mu normalno da ga rane keva i ćale dok ne riknu ko nerast
samo dva posla oće da rade - papiri ili pandurska uniforma, jača proizvodnja, samo javašluk.
nema to, prslo totalno, neće to niko da hrani više niti da šalje pare a da se drka
gde to da teleportuješ?
eutanazija pa da vidimo de ćemo mi pametni
kasno sad za mir ljubav i poštenje
i svetu tajnu braka
treba se piči... brzo... kakvi izbori kakvi bakrači... može to i posle...

bas sam se rastuzila zbog Marinka![]()
Neznam koga je taj igrao uopšte
Ako ti misliš da je taj poginuo od osiromašenog uranijuma, onda se slažemo da se ne slažemo.
I ja..iskreno mi je zao..pamticu ga kao Cedu Velju iz Crnog Grujebas sam se rastuzila zbog Marinka![]()
bas sam se rastuzila zbog Marinka![]()
Za STRESAN ŽIVOT okrivi slobodno Amerikance, oni su napravili Projekat Izvodljivosti MALTRETIRANJA LJUDI
Na poslu te maltretiraju iskompleksirai menadžeri koji 10 jaja u životu samostalno nisu prodali niti radili 8 sati u proizvodnji
Njihova histerija se zasniva na strahu od gubljenja posla ako omanu stavke na papiru ili ako propadnu fiks ideje
Zatim ni kod kuće se nećeš opustiti - sve da imaš normalan komšiluk koji ne popravlja noću auto ili izbegava korišćenje interfona na ulazu pa se dovikuju do petog sprata, a ono će ti TV pusti neki akciono-ubistveno-sadistički film za laku noć
Evo još jedan primer...
Predsednik Tomislave Nikoliću i Premijer Aleksandar Vučić - hvale se nečime čega bi se nromalan stideo:
FORSIRAJU PRODAJU ITALIJANSKE FIRME RUSIJI
Normalan čovek bi ponudio LEPO UHRANJENE PRASIĆE Rusima, baš sad kad je EU naštampala MILIJARDU EVRA BEZ POKRIĆA pa poslušala Ameriku za embargo.
Ne, njih dvojica više vole manju proviziju FIAT-a nego što bi mnogo više dobili na prasićima koji se utoviše da nisu više ni za klanje
a stočari eseje napisali obojici u žalbama i molbama
ALI ZATO UVOZIMO BAJATO MESO IZ EVROPSKE UNIJE - STRUČNOST POLITIKOLOGA
VALJDA ĆE BAR VUČIĆU IZ DUPETA U GLAVU
- - - - - - - - - -
Obrenović pa je radio na prasićima

Primera radi:
Za STOČARSTVO je potreban: kapital, znanje koje stalno mora da se usavršava, iskustvo, disciplinovan rad (joj muko)
Za Politikologa: kreten koji je nesposoban da logički razmišlja na bilo kom prirodnom fakultetu
RAZLIKA?
STOČARI su NAJBOGATIJI ljudi u Americi
Politikolozi zavise od američkih bankara, retko kad uspeju da se obogate pa još da budu i nasmejani
PROBLEM U SRBIJI:
STOčARI su zakonom sjebani
ZAKONOM KOJI SU PISALI SRPSKI POLITIKOLOZI
- - - - - - - - - -
Kad u državi sa ovakvom prirodom imaš razvijeno stočarstvo i agrar - svejedno je dal si komunizam, monarhija, svemirska stanica
Kada u državi POLITIKOLOZI kradu i otimaju zemljoradničke zadruge da bi demokratski sejali GMO i prodavali "po šatro nižoj ceni" koja je ista kao i organska ILI JOŠ GORE - DA PAPIROLOŠKI UVOZE ONO ŠTO MOŽE OVDE DA NIKNE SA BOLJIM KVALITETOM
onda ne da treba da rade vešala nego da se traži IDEJNI PROJEKTANT ZA NOVU SKUPŠTINU

Ovo prase ima veće sis'ce od one Protokove bezžbunolike?![]()