СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos pola sata i pocinje Red Zone, bolje i od zena i od sexa, i ko vas hebe sve, idem da se lozim :super:

- - - - - - - - - -

Mada smo u komšilaku tu noć izigravali selendru pa usred noći pootvarali prozore zbog duvana a neki i na terasi bili pa sve sa kafom,
ipak je bilo zadovoljstvo gledati odnosno slušati preko radia kao ja, prenos utakmice Srbija Kina na olimpijadi
mislim da je radio prenos bio mnogo zanimljiviji zbog ekstra voditelja i povremenih uključenja gostiju iz studia

- - - - - - - - - -

i onda posle cele one frke sa gubljenjem koncentracije, velike razike pa stizanja razlike i eto sportske (ne)sreće dočekasmo 4 sata ujutro
leto, počelo da svanjava, aj malo u krevet pa ustaj na posao... bar dva sata i sve vreme razmišljaš o par propuštenih šansi
eh da nije bilo kako je bilo, al bi bilo lepo...
al onda ne bi mogli da spavamo :D

jedna aktuelna tema će otići u zaborav a baš me podsetila na pisanje iz novina pa da postavim ja i ovde:

Nacionalni list "Политика" je svojevremeno objavio priču iz sudnice, spada u seks aferu

Naime neki Ciga tražio razvod od žene, i sad bilo ročište i došle familije da čuju ko je zajebao i šta je kome odredjeno.
I da ne bi baš bio cirkus tu su bili advokati i nešto naizmenično torokali, zapisničarka kucala, kucala, sudija slušala...
Onda zamoli Ciganka za reč... Advokati zbunjeni, sudija dozvoli...

"Pošto se okupila familija moja i njegova moram pred svima da ga pitam nešto"
"Izvolite" - reče sudija ne znajući šta se sprema...

"Milisave moj, ustani ovde pred svima ako lažem ali da mi kažeš nešto...
Da li si dobijao kada si hteo?
Da li si dobijao kako si hteo?
Da li si dobijao koliko si hteo?
Pa jel imam ja prava na svoj seksualni višak?"

:rotf:
znači do njega je...

E , nedaju dusmani da se prenosi vise od dve boce , rakije.

zapravo , mozes ako prijavis , no tada sa taksom i ostalim stvarima ispadas, kao i da je kupujes...

A i sve vide ,jer prolazi kroz Xraj masine.

ne sme se ni domace kobasice , ni zimnica , ni slanina...ni sira.

lako je vama , tu u evropi , vi kolima i ako prodjete , prvu granicu , mirni ste.

- - - - - - - - - -

a koja ti je ovaaaaa

možda jedna od ove, nepoznajem dotičnu lično sam nako usput. :mrgreen:

glavonjo,jesi skupio slicice?

gologuza, da mi nisi kupila neku kesicu?
ima uveliko nepristojnih ponuda preko interneta, cene su malo više zbog aktuelnosti.
mislim ne prija baš kad vidiš da masa njih nudi kompletan set i album
pitamo se ko li im je omogućio?
i da li smo mi ostali ovce?

sličice se fudbalerima se dugo vuku po kupoprodajnim sajtovima i godinama kasnije za budzašto

ipak filing lepljenja novih očvuanih sličica na maksimalno očuvanom albumu nema cenu!

ma , udavala se ona za ILKETA,
Ilke me je i zvao za KUMA upravo zbog kese
JA bio u procesu kupovine karte , kada , ono , jedno drugo se isprobavali sa drugima i na kraju nis.

I vec , kada gubis SLOBODU , more pusti ti ljubaF , neg gledaj , ono...LOVU.

mator :rtfm:

- - - - - - - - - -

Rifke je moj drug i zvanica sa moje strane...
mora neko da silika hranu u tanjiru...

i kaci kapute

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back