СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко је говорио о љубави!?

Ti!

Ti najvise govoris o ljubavi, samo stidljivo!
etxj6a_th.jpg
..... :hahaha:

Kerky, pa nećemo te ženimo, bre? :eek:
Možda da se malo mazimo. :cmok:

Ja sam vec zauzeta i da hoces ne bi mogao, a ja tebe ni stapom ne bih pipnula takvog smezuranog i starog. Ni stapom!

Без везе. Ја мрзим љубав и све што је нежно јер сам груб, подругљив и похотљив као космата абисинска звер.

То овај колега Рифке уздише над колегиницом из рачуноводства и пише песме о њеним бакарним локнама у једну малу, црвену свеску коју потом закључа у столу.

Na žalost, taj auto, kao i onaj u pozadini, ali i sve ostale, smišljaju i prave ljudi koji znaju šta je napredak i sloboda. Oni koji kamenuju u siluju, ne umeju da naprave nešto slično, njihov maksimalan domet je kameni zid... tamo gde nije samo pesak, naravno. Zato se ljudi dive samo tehnologiji i slobodi modernih država, ne i teroristima koji, kako vidimo, masovnu izumiru u Siriji.

govedi-gulas-28d9ee199cb84b3b38ad373f1487e0f4_header.jpg

Nažalost ovakvu hranu iz konzerve kao i onu iz limenke, ali i sve ostalo, kupuju oni ljudi koji znaju da može da se uštedi po par dinara ako prošeta par kilometara od prodavnoce do prodavnice. To je njihov maksimalni domet u životu bez obzira što sa uštedjenih par dinara razlike ne mogu da kupe nov par cipela koje su u toj šetnji upropastili. Ovakvi u Srbiji izumreti neće.

Ja sam vec zauzeta i da hoces ne bi mogao, a ja tebe ni stapom ne bih pipnula takvog smezuranog i starog. Ni stapom!

Nešto si pobrkala draga, pa ja tebe bih štapom. :cmok:

- - - - - - - - - -

Без везе. Ја мрзим љубав и све што је нежно јер сам груб, подругљив и похотљив као космата абисинска звер.

То овај колега Рифке уздише над колегиницом из рачуноводства и пише песме о њеним бакарним локнама у једну малу, црвену свеску коју потом закључа у столу.

Kako znaš? A katančić mi u obliku srca. :rumenko:

Рифке, јеси ли ово ти што снимаш ножицу у мору? :lol:

Кад сам ти рекла да снимиш море у Грчкој, то си треб'о управо овако да урадиш - чују се 'они' таласи, а види (од 0:00 до 0:18) и како се виде и они одсјаји сунца у мору. :zbalavi:
Преживела бих чак и твоју ножицу на оваквом снимку. :lol:

Ех, догодине у Грчкој (надам се). :D

Nešto si pobrkala draga, pa ja tebe bih štapom. :cmok:

- - - - - - - - - -

Kako znaš? A katančić mi u obliku srca. :rumenko:

Ja tvoja draga nisam, imas svoju zenu, a te seoske fazone prodaj njoj ili sa drugim se tako ophodi.

Koliki seljak moras da budes da bi necije (ne tebi niti uostalom ikome posebno) zezanje, salu, shvatio kao da imas neko posebno pravo na seljoberstvo sa potcenjivanjem i glupavim musko sovinistickim salama?

Skini mi se s vrata covece ne pisem ovde zarad tebe, nego zarad sebe i skloni se od mene!

Takve sale prosipaj na LJiS.

Poslednja izmena:
Ko se bije taj se voli? Ili si u onim danima? Svejedno, volim ja tebe. :cmok:

- - - - - - - - - -

Овај Срки, Срле, мора да посећује ову нашу Кафану, те је чуо моје вапаје и тако тачно знао шта да сними! :lol:

Браво за Срлета, ко год да је! :D

Bolje da te je vodio u Pargu, nego što gledaš snimak. :(

Bolje da te je vodio u Pargu, nego što gledaš snimak. :(

Риферчићу, па нисам ја слепац, па да ме неко 'води'. :) Друго, и теби сам тражила само снимак, ниси ваљда то схватио као молбу да ме 'водиш'? :think: Треће, ако неко већ треба да ме 'води', и то имам, али Сурка преферира да 'иде заједно', а не да 'води' или да буде 'вођена'. Четврто, па, мислим да си љубоморан на Сркија што зна да направи леп снимак мора, за разлику од тебе. :lol:

Ma daj bre, ako seljaka, ne pravog seljaka nego u pogrdom smislu, umem da prepoznam po necemu to je sto ne zna granicu za salu i gde je ta linija ukusa.

Gadis mi se i jesi seljak.

ja sam tebi to odmah rekao, al jok, preskakala si moje komentare i veselo cvrkutala na petparačke komentare šlager pevača
on bi tebe snajka vodio na pusto ostrvo... šetali bi... pevali bi šlagere... a ne ko meni što samo jedna stvar na pameti....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back