- Poruka
- 98.702
bila ja pre nekih 15-16 godina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bila ja pre nekih 15-16 godina![]()

Zove me jedna cica maca na 2 dana![]()

ne slusaj kamija![]()

Idi odmah, a zeni kazi da imas neki poslovni put ili neki dalji rodjak ima nekih problema, ili izmisli vec nesto.
sha fali, ja se ne gadim licemerno orala ko ti duvanja a ko turkinja si kad navatash neku krdzusad to isprojektuj i na sebe tj. tvoja usta![]()

Zove me jedna cica maca na 2 dana![]()

Bio ja prtošlog leta, lepo je. Imaš mali aqua park sa toboganima, lepo šetalište i kućicve u šumarku, da se odmoriš na miru, niko ne vidi kako se odmaraš.![]()

sha fali, ja se ne gadim licemerno orala ko ti duvanja a ko turkinja si kad navatash neku krdzu![]()

Bio ja prtošlog leta, lepo je. Imaš mali aqua park sa toboganima, lepo šetalište i kućicve u šumarku, da se odmoriš na miru, niko ne vidi kako se odmaraš.![]()
krdze zadrzi za sebe, ja duvam samo kvalitetne...bez gadjenja, naravno![]()

kvalitetne? Kod asfaltera i shofera kazu da su najbolje a naucnici i umetnici su krdzavikrdze zadrzi za sebe, ja duvam samo kvalitetne...bez gadjenja, naravno![]()

sta te se tice bre, ne petljaj se![]()

Nosfi, ti si ozbiljan proruski orijentisan evropejac, da te pitam... jel' Dženifer zakasnila sonom pesmom o revoluciji za ženska prava ili bi bilo bolje da je pevala i snimala nešto o seksualnoj revoluciji?
Meni nešto tužno kad to vidim, kao neću ti perem gaće i kuvam, te fore.
Иначе, ова црвенокоса се удала за Србина, који је од п.ичке одвикао и православно дете јој направио.
Што би Бата рекао... Такви смо ми Срби.