СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio ja prtošlog leta, lepo je. Imaš mali aqua park sa toboganima, lepo šetalište i kućicve u šumarku, da se odmoriš na miru, niko ne vidi kako se odmaraš. :whistling:

te kućice u šumarku mi se sviđaju...

- - - - - - - - - -

krdze zadrzi za sebe, ja duvam samo kvalitetne...bez gadjenja, naravno :malav:

Šta reče more?!

Пријатељи драги, желим Вам угодно поподне уз звуке песме "Нас не догоњат" руске фејк лезбо групе Та-Ту.

Њихов други мегахит је "Ја сам сишла с ума јер ми треба она".

Иначе, ова црвенокоса се удала за Србина, који је од п.ичке одвикао и православно дете јој направио.

Али авај, црна је прешла на лајт ислам када је затруднела децом неког татарског милионера.

Зато ћемо ову утакмицу цивилизација окончати резултатом 1:1.

Nosfi, ti si ozbiljan proruski orijentisan evropejac, da te pitam... jel' Dženifer zakasnila sonom pesmom o revoluciji za ženska prava ili bi bilo bolje da je pevala i snimala nešto o seksualnoj revoluciji?
Meni nešto tužno kad to vidim, kao neću ti perem gaće i kuvam, te fore.

Ове године је феминизам шик и ин, и медији су пуни којекаквих снажних жена које неће да перу гаће.

Прво имамо потпуно доминацију жена у новој сезони Игре Престола, и не само то него су сви преостали мушкарци евнуси, кепеци, непокретни или мутави.

Затим имамо нову хит песму Меган Трејнор "Ноу, ноу ноу" где Меган одбија насртаје мушкараца. Затим је ту "Пета Хармонија" и њихова песма "Вредна сам", која има веома мизогини текст али феминистички спот, па Џенифер. Цела прича је почела у траговима са Ријаном прошле године и њеном песмом "Кучко боље да си створио моје паре", у којој је кучка Мадс Микелсен, иначе пример врхунског викиншког мужјака, којег Ријана, црна жена, уништава, као и највећи хит Тејлор Свифт "Празан Простор" где Тејлор мучи неког лика ни кривог ни дужног. Ту је и присуство Хилари Клинтон и зора будуће председнице на челу САД-а која је направила феминизам хитом лета.

Да ли ће потрајати? Не верујем. Мислим да је то у првој мери одговор на разне субмисивне жене прошлих година, као што је читава појава Мајли Сајрус. Нешто као залуђеност певачица, па и саме Џенифер, пре пар година да снимају дуете са Пит Булом.

Што би Бата рекао... Такви смо ми Срби.

Гутен Таг Иване.

На шта мислиш?

- - - - - - - - - -

Сад видех :D

Да, много смо опасни ј.ебачи.

Сваки Србин у метаболизму има цијалис који тело само производи и који кола његовим артеријама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back