Ди си Србо олд хаус
Лонг тајм ноу си
Како било на морету јужноме, јеси ли рекламирао све срБске квалитете лепим секама и јесу ли сви кондоми искоришћени
Брате доминирао у свакојекипи, бијо сам са пичкама из целог света, Малме, Измир, Буенос Ајрес, Њу Јорк, Талин, Берлин, свега је било, стварно свега, може књига да се напише.
Сд сам пун позитивне енергије, што намеравам да искористим у борби против корубције јер то тренутно највише тишти Цара Лазара и господина Вербића.
- - - - - - - - - -
Једно вече у Атини сам варијо хашиш целу ноћ са неким Авганистанцима, баш добра екипа, мотају буксне на сваких 10 минута, један лик цело вече само седи и рола један за другим. Такве ствари су добре да се разбију предрасуде, млади људи су либерални свугде а за њих сам мислијо да су затворено и конзервативно друштво.
- - - - - - - - - -
У Атини има доста Шибтара, сваки други на улиици је Шибтар, мада је могуће да се мени потрефило да сам само налетао на њих, није искључено.
- - - - - - - - - -
На мору сам се дружијо са навијачима Паока, двојица од њих су били на дербију и тамо су има Гробари избацили 20 грама спида. Па су хтели да ми се реванширају због тога и свако вече ми доносили алкохол, хајдучку травву, ексере, доводили девојке да се дружимо, а једно вече су донели чак и кокајин што је било јако пријатно искуство.