СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
шта да кувам? :confused: помоооооћ!!!

Нама је родио парадајз као луд. Овог лета смо га пекли у рерни, за сосове - ољуштиш једно две-три киле, исечеш на крупније комаде, исецкаш три-четири чена белог лука, и у намазан плех све. Мало шећера, соли, свеж босиљак ако има или оригано, и за два сата перфектан сос за пасту, само још мало сира и лаган ручак. Или љуте паприке и имаш свеж фра диаволо за те неке рачиће, шта ко воли.

То је био чест ручак овог лета.

:lol::lol:

Па, јес', сад опет могу да иду у Макарску, а црвени барјак виси у куплерајима на сваком кораку. Значи, сва та страдања, и порази им, стадоше у циклус од 360 степени. :lol:

Oд Бана Ђинђе и Вука Херцеговца до женидбе Млађе Смедеревца и Чедине Јерине.

ibd3Up9vy9NRfo.gif

Moram da priznam da bi mi ovakva ilegalna imigracija u Srbiji MNOGO vise odgovarala od Sirijaca, Kurda i Afganistanaca... :ok:

Ovima bih stvarno pomagao. Kao sto ponekad pomazem. Odem i kupim 200 grama najjeftinijeg parizera i podelim im, neka ih.... I sada cu, kada dodjem, uskoro. Osvezice mi dan. Pored punog parka imigranata... :aha2:

_niemand_

Нема бре имиграције у Србију. Нико није толико ненормалан да препешачи три хиљаде километара да би дошао у Србију и живео као српски азилант. Нема таквих дебила на свету. Цигани бре непрестано и деценијама беже из Србије и траже азил другде.

То су пролазници и ништа више.

Можда си видео и да је Србија стално у првих пет земаља из којих се тражи азил у ЕУ. Значи нека Сирија, Авганистан, па Србија, па онда Ирак, Еритреја и сл. То је обично снажан показатељ.

Сиријци и остали можда делују онако носато, шунтаво и мало ближе браћи мајмунима него што је пристојно, али у стварности нису глупи.

Када смо се задњи пут запитали шта нам комшија има за ручак, да ли његова деца имају шта да вечерају..
Када смо помислили на некога ко не искаче свакодневно са екрана идиотске справе..
Када смо, уместо да се згражавамо над постовима по ФБ, свратили на кафу код брата и његовој деци купили чоколаду коју нису видели недељама..:think:

_niemand_

Jel ti smeta diskusija dvoje ljudi u kafani?

Samo ako diskusija ima smisla, one retardirane su mu super. To je kao kad razgovaraju Jaguarka i Jaguar. :lol:

- - - - - - - - - -

Можда си видео и да је Србија стално у првих пет земаља из којих се тражи азил у ЕУ. Значи нека Сирија, Авганистан, па Србија, па онда Ирак, Еритреја и сл. То је обично снажан показатељ.

Сиријци и остали можда делују онако носато, шунтаво и мало ближе браћи мајмунима него што је пристојно, али у стварности нису глупи.

Vas dvojica to najbolje znate. :sad2:

Хеј, ћао Неимуде _нико_ , гледам нешто и чудом се чудим. Како бре ови нео-либтарди и нео-ЕУ господа постаде вазал једне бедне комуњистичке Кине и распале Русије, наше кеве?
ЕУ-село гори а Клемпо се чешља и чеше иза ушију. :mazipsa:
Замисли кад су две Кореје успеле да се договоре у некој тамо селендри у шатору... а цивилизовани свет јок. :think:

Хеј, ћао Неимуде _нико_ , гледам нешто и чудом се чудим. Како бре ови нео-либтарди и нео-ЕУ господа постаде вазал једне бедне комуњистичке Кине и распале Русије, наше кеве?

Ne bih bash tako definisao... Mnogo puta sam pricao da govorim Ruski kao maternji, a Engleski na C1 nivou... Sa Nemackim nisam bash (verovatno jak A2), ali me to NE sprecava da radim na integraciji Rusi - Nemci. ali ameri su IZOSTAVLJENI iz te jednacine. :smeker:

I da... Ja sam i radio za amere u Kini... Kinezi su cudo, ali neidealno. Trebace im vremena da poravnaju svoju privredu. Nije to tako lako. :mrgreen:

ЕУ-село гори а Клемпо се чешља и чеше иза ушију. :mazipsa:
Замисли кад су две Кореје успеле да се договоре у некој тамо селендри у шатору... а цивилизовани свет јок. :think:

Nisu se one nista dogovorile... Onaj loodak Un mora da zavrsi u kafileriji... Da bi South Korea preuzela North. Treba da se desi, da bi svet bio bolji... I da bi ujedinjena Koreja bila jos tehnoloski mocnija i konkurentnija, nego sto je sada Juzna Koreja. :aha2:

Nesto kao ujedinjenje Nemacke... Samo u slucaju Koreje USA to treba da dozvoli, tamo (Nemacka) je to (greskom) dozvolio Gorbacev (nije naplatio koliko treba, neko kopejke, smeske). :whistling:

_niemand_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back