СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Batrovcima sam više puta prelazio i nikad mi nisu ni gepek otvarali...

Ako ideš sa famelijom, neće ti ništa :)

Ja isto na Batrovcima uvek imao odlična iskustva , tj. nikad nije bilo problema , ustaše na granici su divan i opušten svet ,uglavnom sve tu Sremci iz okolnih mesta , za razliku od izdrkanih Madjara koji gotovo uvek nešto drkaju , razvlače , dave , a oće i da uzmu pare . Doduše verovatno je razlog i što je Madjarska za razliku od Hrvatske šengen i posle nje u Evropi nema više granica dalje ,pa zato mora i da bude stroža kontrola .
Mada sam čuo da su Hrvati neke drkali kad su išli na more da treba da imaju odredjen iznos para pri sebi , a što je još ludje moje drugare pre par godina na Zvorniku Bosanci istresli iz gaća kad su išli na Jahorinu iako su izgledali normalno i još imali ful skijašku opremu sa sobom , kaže čak su i u pancerice zavirivali . :lol: To mi je posebno čudno pošto sam tudas uvek prolazio bez ikakvogstajanja i problema .

Poslednja izmena:
Đilas je monopilsta u medijima, ali to nije isto što i marketing, koji je dosta šira oblast. Ima on i neke sitnije marketing agencije i štamparije, ali ne toliko bitne. Glavno mu je zakup i preprodaja medija, na najbezobrazniji monopolski način.

a BusPlus i Komunalna?

brejvik.jpg

na slici je serijski ubica psihopata mada obučen bolje od mnogih seoskih menadžera po BG-u koji tvrde da su normalni i bolje obučen od 99% SNS-a i DS-a
Znate to na njemu je skupo... nemate vi tih para... nikad niste ni imali... a on eto lud al ima...

BREJVIK TRAŽI DA MU SE SONY PLAYSTATION 2 MENJA ZA SONY PLAYSTATION 3 JER MU OVAJ DOSADAN

e sinko nisi ti čuo za Srbiju i Komunalnu Policiju, ovde bi se takvi kao ti vodili kao nezaposleni neradnik ćoškaroš
ali eto živiš u uredjenoj zemlji gde ne mlate žene za 73 dinara i kažu kad napadneš ljude da si lud i za lečenje

Ja isto na Batrovcima uvek imao odlična iskustva , tj. nikad nije bilo problema , ustaše na granici su divan i opušten svet ,uglavnom sve tu Sremci iz okolnih mesta , za razliku od izdrkanih Madjara koji gotovo uvek nešto drkaju , razvlače , dave , a oće i da uzmu pare . Doduše verovatno je razlog i što je Madjarska za razliku od Hrvatske šengen i posle nje u Evropi nema više granica dalje ,pa zato mora i da bude stroža kontrola .
Mada sam čuo da su Hrvati neke drkali kad su išli na more da treba da imaju odredjen iznos para pri sebi , a što je još ludje moje drugare pre par godina na Zvorniku Bosanci istresli iz gaća kad su išli na Jahorinu iako su izgledali normalno i još imali ful skijašku opremu sa sobom , kaže čak su i u pancerice zavirivali . :lol: To mi je posebno čudno pošto sam tudas uvek prolazio bez ikakvogstajanja i problema .

Mađarski carinici nadaleko poznati po tome... mene su prije nekoliko godina htjeli vratiti sa hr granice za to što sam imao malo napuklu ličnu kartu... a ja sam budala rekao im da samo prolazim kroz Hrvatsku... ali sam se nekako izvukao... naravno, mito, korupcija, nepotizam... :)

добар дан људи и нови законски амандмани у најави...како се шушка по кулоарима приликом гажења пешака возач неће бити крив за бежање са лица места уколико је пешак остао на месту мртав... па возач није ни могао да му помогне.

Додуше можда убаце у амандман и потребно породично поседовање приватне телевизије са које се вожд обраћа своме народу... поред живог јавног сервиса које исти народ плаћа.

Ал није све тако сиво... бар је дан суморно сив са свом овом кишом... :mrgreen:

Мађари су често надркани и непријатни. Колима нисам ишао не памтим, али у Будимпешти се мрште и изигравају антемурале кристианитатис не само кад улазиш него и кад излазиш.

Za razliku od njih, madzara, granicara, koji su neprijatni i teske budale, ovaj nas MUP su plemeniti i divni ljudi. Lepo vaspitani. Dobri za izbegavanje. :whistling:

_nobody_

Мађари су често надркани и непријатни. Колима нисам ишао не памтим, али у Будимпешти се мрште и изигравају антемурале кристианитатис не само кад улазиш него и кад излазиш.

Тешке будале.

бугари су далеко најгори.

добро вече народе и народности. :lol:

Тешке будале.

да колега, али ипак не треба заборавити да су пре пар година Мађари и званично укинули републику и вратили Круну Св. Иштвана у устав државе.

у то име :pivce:

Прохујао је викенд, као и увек. :D
Мислим да је реално радити три до четири дана у недељи.

Који је манијак смислио ону како је рад направио човека? :mrgreen:

Алкохол је направио човека.

Наиме, наши дедови, хомо хабилиси, су силазили са гране да би јели труле воћке на земљи и тако се напили.

Прохујао је викенд, као и увек. :D
Мислим да је реално радити три до четири дана у недељи.

Који је манијак смислио ону како је рад направио човека? :mrgreen:

или рад ослобађа :mrgreen:
ма да се разумемо, ја стварно волим да радим, али викенд је једина прилика да урадим све оно што не могу радним данима.

Алкохол је направио човека.

Наиме, наши дедови, хомо хабилиси, су силазили са гране да би јели труле воћке на земљи и тако се напили.

Наши ђедови су били честити и стамени мајмуни и сигурно се нису опијали трулим папајама.

или рад ослобађа :mrgreen:
ма да се разумемо, ја стварно волим да радим, али викенд је једина прилика да урадим све оно што не могу радним данима.

Ја волим да радуцкам.
Не волим да радим баш превише. :aha:
Волим да се развлачим у пиџами пола дана, да читам све оно што не морам, да проводим време са пријатељима.... :lol:

То делује јако примамљиво. :think:

Што, занима ли те да похађаш курс? Мене занима, само не знам у шта бих се упустио.

- - - - - - - - - -

Наши ђедови су били честити и стамени мајмуни и сигурно се нису опијали трулим папајама.

Свакако су по среди биле домаће, а не увозне папаје.

ГМО из ЕУ.

Ја волим да радуцкам.
Волим да се развлачим у пиџами пола дана, да читам све оно што не морам, да проводим време са пријатељима.... :lol:

фамилија и пријатељи, па нема лепшег :heart:

Ја волим да радуцкам.

Nisi nikakav dobar materijal za Nemacku, zato odmah pocni da ucis Grcki, treba ti B2. Grcka je za tebe Zemlja iz Snova. :aha2:

:smeker:

_nobody_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back