- Poruka
- 4.007
Сама победа Сиризе је јака порука за Европу, и ја то посматрам пре у виду симболике него у смислу неких конкретних ствари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
М’ јок, Вучко се заложио за интересе Србије из све снаге, па му понестало дах.

Никако травици.Сада би неке колеге рекле да бисмо морали да се окренемо Птичицама, Цвећу и зеленој Травици.
Ја се не бих сложио, по цену да испаднем Мрачњак.
Никако травици.
Треба јести сланину и чварке.
Пази, лоши су по дифолту јер се залажу за систем који се показао неликвидним у периоду 1917-1991.
Наиме, да се у Таџикистану отворио Национал-Социјалистичка партија, која узме "Моју Борбу" за своју идеологију, не би било фер да им дамо прилику да се докажу, јер су на неки начин то и урадили 1933-1945.
Зато треба лустрирати екстремистичке левичарске организације, као што су Нацизам и Комунизам.
Онда народ не би пао у искушење да гласа за њих.
То можда јесте кршење одређених слобода, али опет, ја никад нисам тврдио да сам анархиста.
Боље онда траварица.е па не знаш ти Влајкец. травица је аперитив, отвара апетит![]()
278. дан Вучићевих реформи. Како се осећате?
![]()

Kad muvaš hot Beogradžanke obavezno im to pomeni

Боље онда траварица.
Али никако травице и други зелениши. Нема смисла јести храну наше хране.
Nije MNT političko mesto, nema tu priče o nacionalizmu, znaš, tamo se neke fizike pokazuju i čuda sa strujama i neki vrtuljci i jaja, svašta nešto. A ako te zanim istorija, upoznaću te sa čovekom koji tamo već dugo radi, da te upozna sa likom i delom gospodina Tesle.
Боље онда траварица.
Али никако травице и други зелениши. Нема смисла јести храну наше хране.
нећемо као поједине антиглобалистичке нације да рачунамо време од рођења неког великог вође, већ од дана када је започео реформе? Па оно, и јес логичније...![]()

Srpo, muvkaj sve tri...
- - - - - - - - - -
Imamo pacovi od 3 kilo, imamo i mišovi...
по Хиџри![]()

Нема смисла јести храну наше хране.

Ми смо увек били напреднији од остатка света.нећемо као поједине антиглобалистичке нације да рачунамо време од рођења неког великог вође, већ од дана када је започео реформе? Па оно, и јес логичније...![]()
Хм... али видиш, нису са комунистима правили владу, него са десничарима. Интересантни су ми у сваком случају. Револуционарни, неформални...па не знам Влајкец.. ево Сириза се залаже за легализацију травице. зато их и Срба подржава, ал неће да каже отворено![]()
Ма јео и мој прадеда корење у шуми. Дуговечан човек нема шта.Па сад... Ови што су прелазили Албанију, ил’ Игман су и јели само травицу. А ови што су обртали ражањ, нису се баш прославили. Црвенила се Марица од њих...
well, many of them come from old parties of the establishments
few are hardcore leftists
so they will probably just conform and do what germany says
Eво сад сам пито ортака из Солуна шта мисли о њима. Изгледа да су у питању неке Меркелине кучке.

.so generally it is presented as a revolution
in Greece and in Europe
but I don't think so
it is still a Europeаn power
they don't want to get Greece out of Euro or EU. Their main goals are to connect the debt payment with the development of our economy and stop some austerity measures. As foreign affairs are concerned it seems that they are tring to have a wider geopolitical cycle.
this week they managed to block some measures against Russia and this is the first time that a pro-Russian block is formed inside EU. I am satisfied about the actions of the new minister of National Defence also who has the will to defend our seas from Turkey and maybe we wil be able to mine the petroil form Agean without waiting by Turkish allowance.
Most concerning things are that Syriza is a left party and it believes in the devision of state and church. In Greece officially Orthodoxy is state religion which means that constitution forces education and every sector of the state to reproduce it to the population. If that changes muslim immigrants and west Thrace greek muslims will be certainly a threat even for the country integrity.
but generally I don't really believe that Syriza is gonna do anything really radical (good or bad) or sth that will affect the global economy. Our economy (as bad as it could be) is still really small anyways. The main matter is german debt which for the moment it is controlled by the mechanism of stability of the weakest economies
because you know they give us money to be able to buy money only from them
For me EU is a car which runs with 300km/h in a shitty road.
Greece has the chance to jump outside. and Tsipras(new prime minister) has the chance to be written in history.
Aли и из овога се види да су Меркелине кучке и фејкери, тако да другари, немате разлога за страх.
па зашто бисмо ми имали разлога за страх. ми се већ распадамо. Грци су ти који треба да страхују. а судећи шта пише ова твоја Атињанка, рекло би се да су озбиљно забринути.
По чему се види да су забринути?
Рекла је да ће бити исти ко остали преваранти, значи ништа битно ни боље ни лошије.
Most concerning things are that Syriza is a left party and it believes in the devision of state and church. In Greece officially Orthodoxy is state religion which means that constitution forces education and every sector of the state to reproduce it to the population. If that changes muslim immigrants and west Thrace greek muslims will be certainly a threat even for the country integrity.
Србо, она мора да је врло згодна риба, па ти гледаш њене слике и не читаш шта пише![]()