E s tim "opsetar" me baš ubode...Ђес'ба, Опсетар, ојха!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E s tim "opsetar" me baš ubode...Ђес'ба, Опсетар, ојха!

Де, де, то ти дође као иницијација, врста ворм рабита...E s tim "opsetar" me baš ubode...![]()

popio tri limenke pepsija hladnog super mi leglo a NISAM konzumirao alkohol eto to je napredak.pepsi bolji od kokakole.
popio tri limenke pepsija hladnog super mi leglo a NISAM konzumirao alkohol eto to je napredak.
КУУУУМЕЕЕЕЕ!popio tri limenke pepsija hladnog super mi leglo a NISAM konzumirao alkohol eto to je napredak.

cao kume koja to zenska crveni za menom hehehehe.godine me jure a ja mladost ne dam osecam se lepo tako i izgledam.КУУУУМЕЕЕЕЕ!![]()
Max je bolji.
Ma rastežem pivo jer me mrzi da vodim kerove u šetnju...Де, де, то ти дође као иницијација, врста ворм рабита...![]()
Који ти је ово сад џибер на аватару?cao kume koja to zenska crveni za menom hehehehe.godine me jure a ja mladost ne dam osecam se lepo tako i izgledam.

Дај и њима пиво и не мораш ни да их водиш...Ma rastežem pivo jer me mrzi da vodim kerove u šetnju...

ma teraj se.Који ти је ово сад џибер на аватару?![]()
Неам појам, ал ме не би чудило. Види... Реци који дан пролазиш тамо доле средићемо ти нешто ..Pozdrav zmjaje, Aj' na brzaka daj izvješće iz prve ruke, jel' radite štagod na autoputu za Niš u vreme najvećih gužvi, mamice vam smotane i nesposobne?
... осим пишања.све је то срање
Dav'o... zato moram i zbog po radi sebe i njih...Дај и њима пиво и не мораш ни да их водиш...![]()
Danas, jbte.Неам појам, ал ме не би чудило. Види... Реци који дан пролазиш тамо доле средићемо ти нешто ..
... осим пишања.
Miki!Који ти је ово сад џибер на аватару?![]()
dobro izvini nisam hteo.Куму тако,
наопако?![]()
Чест проблем са пивом...Dav'o... zato moram i zbog po radi sebe i njih...
Takoreći svakodnevan...Чест проблем са пивом...
Ма, нема везе, теби је дозвољено, ти си кум, а не тамо неки...dobro izvini nisam hteo.