- Poruka
- 203.922
APA što ne tražiš od tvog mesnog SNS komiteta, čiji si član, d anapravi jednu u okolo Beograd, pa da se i ti veseliš? Daće vam i besplatne sendviče.SNS čiji si član i ove godine priredjuje gej paradu
Ponovo u pogrešnom delu grada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
APA što ne tražiš od tvog mesnog SNS komiteta, čiji si član, d anapravi jednu u okolo Beograd, pa da se i ti veseliš? Daće vam i besplatne sendviče.SNS čiji si član i ove godine priredjuje gej paradu
Ponovo u pogrešnom delu grada
Grozota. Sediš u nizu sa gomilom nepoznatih ljudi, jedeš kalsiku - supa, sram, pečenje i slušaš najgori treš od muzika, Sa onima koje poznaješ, ne možeš da pričaš, osim kad muzika uzima predah. Ne, ne želim d aposećujem takve skupove osim kad baš, ali baš, moram.
Ne, ja obožavam sarmu, ali ne kad je služe za gomili nepoznatih, sa preglasnom muzikom.Da li si to Njeno velicanstvo sarmu nazvao sram? :O
a šta ću ti ja?A luzer je nikad ne kupi. I onda zavidi što neki imaju, a on nema.![]()
Nisam te ni zvao, glupo pitanje.a šta ću ti ja?
a coca colu si mogao na paradi od kojih nisi poznavao samo dvojicu?Ne, ja obožavam sarmu, ali ne kad je služe za gomili nepoznatih, sa preglasnom muzikom.
Vidi da nije iza ormana?Nisam te ni zvao, glupo pitanje.
добро, спремићу кафуE, idem ovih dana do Szegeda, svratiću na kafu. Ne moraš posebno da se spremaš.![]()
A jel' umeš da motaš sarme, ali domaće?добро, спремићу кафу
Po recepturi mjesta iz kog si se dovuka?A jel' umeš da motaš sarme, ali domaće?

Da, sve za tebe Jadni Stojko moj najdraži!Još se nisi naviko na sapun i šampon pa poklanjaš?

Od reči do reči isto mislim!!!!Grozota. Sediš u nizu sa gomilom nepoznatih ljudi, jedeš kalsiku - supa, sram, pečenje i slušaš najgori treš od muzika, Sa onima koje poznaješ, ne možeš da pričaš, osim kad muzika uzima predah. Ne, ne želim d aposećujem takve skupove osim kad baš, ali baš, moram.

Пих, сисо...обично ЈА возим а онда НЕМА циркања...

Свашта, паметан човек.Пих, сисо...![]()
Neka, najbolja je kevina sarma! Uvek. Ili tetkina, eventualno strinina.![]()