- Poruka
- 14.588
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po običaju menjaš temu kad ti ne odgovara ali to je i dobro - razumeli smo seAli ti uopšte nisi ukapirao šta sam ja pitao i šta sam kupio, zar ne mukice.![]()
Ух, потцењујеш Далија, био је врло маштовит...

Može i kineski restoran pun Bosanaca, iebo studenjak i sa i bez BosanacaАјде сви по 20 динара да се Стојку купи пристојан оброк ... Бзвзе овако црњачи и кука ко циганче испред студентске мензе. Пуне Босанаца.

Tetka, jel to radiš kod Kineza?Pa nisu svi žderonje i istog gabarita
Btw-ja jako dobro spremam te morske specijalitete a ne jedem ništa iz vode-samo mi se od mirisa povraća
E alal ti tastatura, slušaj ovajDјede sta je najlepse na svjetu?
Picкa sine ko iz topa ce dјedo.
Kad se zacu babin glas iz kuhinje:
Ma kakva pickа sine. Nije djed kurcа probo!
ноћас је неко покупио знак поред пута, не од Иве Андрића, него аламинијумско-саобраћајни![]()
нису га однели, него само прешли преко његаBosanci, niko drugi.
Cigani su u Njemačkoj.
нису га однели, него само прешли преко њега
моја грешка у опису радње
још гореJao kako si naivna, pa to misle na uskršnja jaja. Kako to nisi ukapirala?![]()
ма овде је проблем што не постоји неки ноћни живот од понедељка до петка него само викендом. Тада може да се види свега по улицама.Opet Bosanci, nije ima čime da odveze a mrzelo ga nosat
Sad će da sačeka 2 dana pa će ga uzet.
Ništa ti pogriješio bolan nisi.
Znači ladno si ispao glup. A ti sad pokušavaj da se izvučeš.Po običaju menjaš temu kad ti ne odgovara ali to je i dobro - razumeli smo se
Aman bolan, Bosanac drži kafić, pa će da stavi saobraćajni znak unutra po sredini da bude moderan.ма овде је проблем што не постоји неки ноћни живот од понедељка до петка него само викендом. Тада може да се види свега по улицама.
Baš si spatičan, vozi MiškoZnači ladno si ispao glup. A ti sad pokušavaj da se izvučeš.

ja??????Tetka, jel to radiš kod Kineza?
Ispalo.Baš si spatičan, vozi Miško

ja??????
Wtf?

Ma kakvi vas Kinezi spopaliВид' ово...
Zoran N. (65) priznao je da pre dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidela stjuardesa sa tog leta.
шесетпет година измишља бомбе јер се наложио на клинку коју је видео у авиону... Ништа горе него кад маторо побудали, јел тако Рифере...
ох вејт...
Имам једну другарицу исто ради код Кинеза, можда је знаш?![]()