СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ајде сви по 20 динара да се Стојку купи пристојан оброк ... Бзвзе овако црњачи и кука ко циганче испред студентске мензе. Пуне Босанаца.
Može i kineski restoran pun Bosanaca, iebo studenjak i sa i bez Bosanaca

Dјede sta je najlepse na svjetu?
Picкa sine ko iz topa ce dјedo.
Kad se zacu babin glas iz kuhinje:
Ma kakva pickа sine. Nije djed kurcа probo!
E alal ti tastatura, slušaj ovaj

Srela se 2 Bosanca poslije rata pa razmijenjuju iskustva:
Prvi: ja sam ti tokom rata bio dvesto dvacet kilometara cestovno od Sarajeva, u Bijeljini
Drugi: Ja sam ti od Sarajeva bijo čak1600 kilometara zračno
Prvi: Dje bolan?
Drugi: u Londonu

Opet Bosanci, nije ima čime da odveze a mrzelo ga nosat
Sad će da sačeka 2 dana pa će ga uzet.
Ništa ti pogriješio bolan nisi.
ма овде је проблем што не постоји неки ноћни живот од понедељка до петка него само викендом. Тада може да се види свега по улицама.

ма овде је проблем што не постоји неки ноћни живот од понедељка до петка него само викендом. Тада може да се види свега по улицама.
Aman bolan, Bosanac drži kafić, pa će da stavi saobraćajni znak unutra po sredini da bude moderan.

Ima ovde kodmene parkić pa kad je bio DS na vlasti svakakva sranja dozvoljavali.
Nema više DS-a a sranja ostala umjesto da i ona odu sanjima.
E tako ti je ovdje jedan gazda kafića sve žardinjere iz parkića pomerao po dva metra daniko ne primjeti
i sad kako zakon bosanske fizike nalaže posle dvije nedelje sve bile okolo njegovog kafića.
Sad, poslije mjesec dana, to je njegovo jer to tu stoji odnosno nije on nego to tu stojalo.
I tako...

Босанци газе знакове, Босанци глуме у вицевима, Босанци се школују, Босанци раде и једу, Босанци јебу и ђецу праве...

А Стојко? Стојко гледа...

Није чудо те је љут на Босанце

Пази кад се и овај прославио... :hahaha: :mrgreen:

Вид' ово...

Zoran N. (65) priznao je da pre dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidela stjuardesa sa tog leta.

шесетпет година измишља бомбе јер се наложио на клинку коју је видео у авиону... Ништа горе него кад маторо побудали, јел тако Рифере...

ох вејт... :mrgreen:

Имам једну другарицу исто ради код Кинеза, можда је знаш? :mrgreen:

Вид' ово...

Zoran N. (65) priznao je da pre dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidela stjuardesa sa tog leta.

шесетпет година измишља бомбе јер се наложио на клинку коју је видео у авиону... Ништа горе него кад маторо побудали, јел тако Рифере...

ох вејт... :mrgreen:

Имам једну другарицу исто ради код Кинеза, можда је знаш? :mrgreen:
Ma kakvi vas Kinezi spopali
Ja sam grafički dizajner
I ne volim da radim :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back