- Poruka
- 204.550
A ja spremio cisternu besplatne limunane za goste. I Jelen piva od limunane za zmjaja. šteta.Власник кафане напустио кафану без поздрава...
Задње речи су јој биле "нека води ко хоће само не Рифер"...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja spremio cisternu besplatne limunane za goste. I Jelen piva od limunane za zmjaja. šteta.Власник кафане напустио кафану без поздрава...
Задње речи су јој биле "нека води ко хоће само не Рифер"...![]()

Hoćeš li ti da proveravaš i utvrđuješ?Mora da se zna jel ce biti gazda ili gazdarica na kafanu..ma ko to bio

Hoćeš li ti da proveravaš i utvrđuješ?![]()

ne mladost je do 30te pa zrelost do 40te pa srednje godine do 50te i odatle starost.До 30 је лудост.Онда иде младост (30-40), зрелост(40-50), старост (50-60), смрт (60+).
У којој си ти?

tito je umro 1980.A viseća muda idu preko 75.![]()
Mislim da je bio mlađi kad je izumro, ali toliko cenim da ima drug Ilke.tito je umro 1980.
Кад си ти отишао у пензију са 45?Е шта ти је имати бенефицирани стаж...ne mladost je do 30te pa zrelost do 40te pa srednje godine do 50te i odatle starost.
ja u avgustu 55.
hej hej druze nisu zivot samo ruze.Mislim da je bio mlađi kad je izumro, ali toliko cenim da ima drug Ilke.
sa 36.Кад си ти отишао у пензију са 45?Е шта ти је имати бенефицирани стаж...
da bilo je neophodno.
у инвалидску?!
Zbog visećih?da bilo je neophodno.
nije zbog jajca.Zbog visećih?
Па чекај онда си ти већ 20 година у пензији?Како оде Слобо тако и ти пензију...da bilo je neophodno.
Ih, pa nema moljac jajca, on je mudonja, bre! Samo ga zeza gravitacija.nije zbog jajca.
zvanicno,nezvanicno sam ja posle jos radio. 2000ih kao upravnik obezbedjenja u par klubova,splavova po bg. ali sto se kaze bio sam frilenser,nista fiksno. i dan danas obavim neki poso kad izadje prilika,ali ne vise u bransi bezbednosti, nego ovako sirovine,drva i to. a i od kirija sto dobijam imam isto,jer samo penzija ko penzija nije neka. izdajem stanove neke.Па чекај онда си ти већ 20 година у пензији?Како оде Слобо тако и ти пензију...
napravi covek kolut unazad pljas u glavu hehe.Ih, pa nema moljac jajca, on je mudonja, bre! Samo ga zeza gravitacija.
Чуј станове неке?Мољац пун као брод , имаш више станова...izdajem stanove neke.
svi,da.mada se vise manje radi o garniserama.Чуј станове неке?Мољац пун као брод , имаш више станова...
Јесу станови у БГ.?
nece moci dok ne utvrdimo sta je zbog sklonosti ka rozle boji![]()

2000ih kao upravnik obezbedjenja u par klubova,splavova po bg. ali sto se kaze bio sam frilenser,nista fiksno. i dan danas obavim neki poso kad izadje prilika,