- Poruka
 - 41.452

Lele ... sad si ga tek na'ebao .. samo dok dodje sebireakcija nije kao sto sam ocekivao, nije me pojurila samo je sela bacila kese na pod i uhvatila se za glavu. sad mi krivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lele ... sad si ga tek na'ebao .. samo dok dodje sebireakcija nije kao sto sam ocekivao, nije me pojurila samo je sela bacila kese na pod i uhvatila se za glavu. sad mi krivo.

ne sluti na dobro mada sta znam. otisla da pravi kolace samo se cuje mikser kako brunda, ja slusam muziku malo i cekam tako,bice ona okej.Lele ... sad si ga tek na'ebao .. samo dok dodje sebi
I da nisu dobri, pohvali te kolacene sluti na dobro mada sta znam. otisla da pravi kolace samo se cuje mikser kako brunda, ja slusam muziku malo i cekam tako,bice ona okej.

soviet spaj.E, zdravo drugovi. Kosmonauts end drti tots ar dzagling d jugernaut,soviet spaj.
Lep pozdrav.

Ти га стално крстиш. Прошли пут је био лопата.Kuvaš li papučo?

Bilo bi super da je mala masina za kucnu upotrebu
uživaj![]()
The spice extends life ...
The spice expands consciousness...
The spice is vital to space travel...
He who controls the spice controls the galaxy
	Dobar je Pera, jedino što ne ume da navija.![]()
Зато добро барата лопатом. А и твоја бивша лопата.Dobar je Pera, jedino što ne ume da navija.![]()
mašina je za manje restorane , 20 kg za jedan sat ......međutim može da bude i lep mali kućni biznis .Bilo bi super da je mala masina za kucnu upotrebu

Kuvaš li papučo?
 Показао сам да знам. За рођендан у августу ме води на сзигет и...
uživaj![]()

tu li si...sacu te zovemА, не.Показао сам да знам. За рођендан у августу ме води на сзигет и...
Сремачки резанци на почетку.![]()

Au brate, pa ta će te prstenuje ko goluba gaćana?!А, не.Показао сам да знам. За рођендан у августу ме води на сзигет и...
Сремачки резанци на почетку.![]()

Јел лопаташ?pretvoricu se u tresnju![]()

bezobraznice jedanСтрпи се још 10 дана.![]()