- Poruka
- 114.524
I posle kažu da sam ja kinky
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za taj scenario..citala sam drugaciji i vise hot, u kome nema tebeČekaj koje, ono kad Pipunija šiški ili kad si ti u uniformi sa pendrekom?

Da se prodaju falsifikati originala umetnickih slika nije niskakva novost..

де препричај жива била... можеш и да илуструјеш да не буде сувопарно...Ne znam za taj scenario..citala sam drugaciji i vise hot, u kome nema tebe![]()

Znaš, znaš... eno jutros ga Gata napisala.Ne znam za taj scenario..citala sam drugaciji i vise hot, u kome nema tebe![]()

Šta je za saudijskog princa 450 miliona evra za sliku za koju cak nema garancije ni da je Leonardova a jos manje original..Ocigledno da su mu prodali falsifikat i sada je to neko provalioали да увалиш саудијском принцу слику за 450 милиона... па онда кажеш, знаш можда и није Леонардова, сад ти то вреди 1,5 милион... ма царски.![]()
Pogadjaj samда питам вероватно знате људе овде... онај GeorgeV на теми Росу на северу Косова... јел лик трол или стварно потпуни дебил?

On je neke 2017 ili 2016 napravio nekoliko krupnih nabavkiŠta je za saudijskog princa 450 miliona evra za sliku za koju cak nema garancije ni da je Leonardova a jos manje original..Ocigledno da su mu prodali falsifikat i sada je to neko provalio
невероватно ми да је такав дебил... а опет...Pogadjaj sam![]()
Sve je bilo u stotinama miliona dolara, ne znam zašto su tako odjednom trošili
pa da..vidis da nije kupovao za sebe vec za Luvr u Abu Dabijuневероватно ми да је такав дебил... а опет...
Остало непотрошених средстава у буџету, па да му не одузму морао да потроши до краја фискалне године...

Ovi ce u skupstini da dobiju šuljeve..vucic ih vec drugi dan drzi na stolicama

i to dva putaPogadjaj sam![]()

i to dva puta![]()

opa batoKikiriki rulz, brkovi jok!![]()

nemoj bre takoDa li bi Hercegovina, Lika und Montengro sa NBGD prihvatili da im se sagradi pozorište?
Ili bi se složno pobunili protiv čudnog neidentifikovanog objekta?
pa , reci ti njemuProćko, pa ti neznaš pojma?![]()
i jeeebaga , pa ti dzegi ste u neraskidanoj vezi , pa dsad ili ti ga je zavuko do balcakaSkoro ko i ti Đžegovu kobaju bez rolke.![]()
, pa hoces da izadjes iz takvoga odnosa ili je u pitanju da si mu postao MAKRO

Oni imaju neko društveno preduzeće saudi ARAMKO.pa da..vidis da nije kupovao za sebe vec za Luvr u Abu Dabiju![]()
За Ал Лувр?Luvr u Abu Dabiju![]()