- Poruka
- 64.344
стрки ајсменKupovina bez duše.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
стрки ајсменKupovina bez duše.![]()
Не смем ја то од Бодрија, демолираће подрум...е јбг ја мислила мувамо се

ма добро, све океј, вероватно си матор. :мистергрин:Не смем ја то од Бодрија, демолираће подрум...![]()
Вероватно јесам.ма добро, све океј, вероватно си матор. :мистергрин:
Kako beše potpis one dijabole. "Zašto mi oči ka ženama gvire, kad je ispod pojasa krompir-pire." Tako neštoма добро, све океј, вероватно си матор. :мистергрин:

дај још неки параметар, "дијабола" ми је превише уопштено : )))Kako beše potpis one dijabole. "Zašto mi oči ka ženama gvire, kad je ispod pojasa krompir-pire." Tako nešto![]()
Па, одлучи се више, ушинућу се овако...а зезам се, ајде, главу горе...или из песка, како год :Д

ГОТР ти је микс сусрет Гејмотрон и Лорд оф д рингс... илити ГОТ митс ЛОТР
Све нека пилад теткина... и он и Вулин. Ено и онај Мали... одустали су од кривичног гоњења за непријављивање имовине или шта би ... јер је лик ... пази сад... уплатио нешто кеша у хуманитарне сврхе.И он је неко пиле теткино, са кауча...![]()
Јбте нема човека, стварно...Не смем ја то од Бодрија, демолираће подрум...![]()

ni ja ako ne raćunam slikarski pribor, knjige i stripoveУх, ја не волим шопинг.
Ту сам мушко 100%.
Пецање је ок.
Стадион већ није 'мајн кап оф ти'.
па рекла сам главу горе или из песка, што је...па, исто.Па, одлучи се више, ушинућу се овако...![]()
Ја мислим да је то из опуса "бело робље", са акцентом на сексуалну експлоатацију...Стрки... јес ли му то искључила подрумски вифи или си предузела неке драстичније мере?![]()

У интересу истраге- нећемо сад о томе...докле да понављам, немам подрум.
Nika matika umene! Samo sirova snaga.Сад си га за срце ујела...
Тако и ја понављао да се не ложим на Зоку... ал џабе. Тако да... џабе и тебе... имаш подрум и у њему закључаног Бадрија кога држиш на лебу води и вифију...докле да понављам, немам подрум.
енитинг ши сез кен ен вил би јусд ет д корт оф лоу...У интересу истраге- нећемо сад о томе...
компензујеш нешто а?Nika matika umene! Samo sirova snaga.
тако је бебо мала!Nika matika umene! Samo sirova snaga.
Liči na mnoge naše![]()
зар није исти Ђелић?![]()
Jer imaš Idea karticuАко си јој рек'о!![]()
одвеезао.Odvezao ili odvezao?