Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Ееее... знао сам да си чивут! Када сам видео колико штекаш филби-кекс све ми је било јасно.Tori Black.
Istina, ali to mi ide uz njen semitski sarm.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ееее... знао сам да си чивут! Када сам видео колико штекаш филби-кекс све ми је било јасно.Tori Black.
Istina, ali to mi ide uz njen semitski sarm.

ma vole i one ali mora se da glumi maloIstina.![]()
![]()

Ееее... знао сам да си чивут! Када сам видео колико штекаш филби-кекс све ми је било јасно.![]()

ma vole i one ali mora se da glumi malo
gde si video da devojcica brzo padne....mislim ..
![]()
Istok kao kultura je jedno a njihovi muskarci .... nesto sasvim drugo![]()

Бесна сам

Uhvacen.
U to ime:
[/COLOR]

Не могу да верујем... а сад гледам Fight Club на Авали...
А песма је до џаја!![]()

Слобода - Челик 2:0
Ма опуштено другарице... што не зовеш некад да растерамо ове сиве облаке који су се надвили над Србијом и кваре на задовољство.
Абела Андерсон?
Ма спаковали би те у кесу, а Арапкиње су екстра кад нису замотане...
Наташа Нинковић има велике кесице уместо подочњака, али је добра женска...
Бесна сам
.ko o muskarcima prica .ako se ne varam...bilo reci o zenama
![]()
... Tolki se svidja istok i kosooki muskima nije, imao sam odavno to i to buude crvenkaasto i gadno
a zasto devojcice ..bes izaziva bore.
a i nece ti biti lakse od besa
.
ЗАМИСЛИ: ти и ја... обала Сочија... слана вода мириса борових гранчица и индустрије нам запљускује стопала... гледамо залазак сунца и пијемо "Балтика" пиво...Знаш шта Влајко ја не знам шта ви радите али ми има да ОСВЕТИМО ову неправду

У праву си можда ипак требам да узмем пушку и рокнем пар Хрвата ,чисто да ми се боре не стварају
.... mozda da ga okacis na Terazijama za primer buducim narastajima ЗАМИСЛИ: ти и ја... обала Сочија... слана вода мириса борових гранчица и индустрије нам запљускује стопала... гледамо залазак сунца и пијемо "Балтика" пиво...![]()
У праву си можда ипак требам да узмем пушку и рокнем пар Хрвата ,чисто да ми се боре не стварају

Не могу сада то да замишљам , тренутно су ме друге мисли обузеле

пукла сам
Ne pratis radnju... Tolki se svidja istok i kosooki muski