Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka pusti....:roll:
Elem...
Vino...
Ne volim vino.
Ne volim kisela i slatka pića a vino je il' kiselo il' slatko.
Od alkohola, samo pivce. Najbolje pivo, po meni LAŠKO!

Издајице! :rtfm: :lol:

И ја волЕм пивце, мени најслађе Хајнекен. (Сад ће неко да каже да сам притајени комуниста, скривено зло, јер Хајнекен има црвену звезду :lol:)

Neka pusti....:roll:
Elem...
Vino...
Ne volim vino.
Ne volim kisela i slatka pića a vino je il' kiselo il' slatko.
Od alkohola, samo pivce. Najbolje pivo, po meni LAŠKO!

Издајице! :rtfm: :lol:

И ја волЕм пивце, мени најслађе Хајнекен. (Сад ће неко да каже да сам притајени комуниста, скривено зло, јер Хајнекен има црвену звезду :lol:)

Il` si lav ili nisi . :lol:

Sunči, vrabac je vrlo gadna ptica. Kod mene u Hercegovini je doveo do iščeznuća lasti i to tako što je posmatrao kada laste prave gnezda od blata. Kada gnezda bidu gotova ili kada laste polože jaja oni su doslovce zauzimali gnezda, ubijali male laste i izbacali iz gnezda i useljavali se...užas!

Sunči, vrabac je vrlo gadna ptica. Kod mene u Hercegovini je doveo do iščeznuća lasti i to tako što je posmatrao kada laste prave gnezda od blata. Kada gnezda bidu gotova ili kada laste polože jaja oni su doslovce zauzimali gnezda, ubijali male laste i izbacali iz gnezda i useljavali se...užas!

То су били неки врапци - мутанти. :lol::mrgreen::lol:

Još nisam video vrabca u gnezdu laste, a mnog sam ih puta gledao. U mom kraju lasta ima od ranog proleća do kasnog leta i to nekoliko vrsta. Ne verujem da bi vrabac došao u gnezdo koje je u dvorištu, na dohvat ljudske ruke.

pa, ti si "gradsko dete"..đe možeš da vidiš...:lol:

Da ponovim za one koji en paze, u mom kraju (između dve reke9 ima puno lasta, nekoliko vrsta. I vrapcio ih ne ugrožavaju. U dvorištu naše kuće u RSK su uvek bila aktivan bar dva - tri gnezda. Mogu da ti postavim fotke iz Makedonije, od ovog leta, da vidiš koliko gnezda ima u jednom restoranu, a nigde vrabaca da se usele.
A tgo što ti ne znaš da u gradu ima lasta...

Da ponovim za one koji en paze, u mom kraju (između dve reke9 ima puno lasta, nekoliko vrsta. I vrapcio ih ne ugrožavaju. U dvorištu naše kuće u RSK su uvek bila aktivan bar dva - tri gnezda. Mogu da ti postavim fotke iz Makedonije, od ovog leta, da vidiš koliko gnezda ima u jednom restoranu, a nigde vrabaca da se usele.
A tgo što ti ne znaš da u gradu ima lasta...

A ja ti pričam o mom kraju gde je lasti, zahvaljujući vrabcima gotovo nestalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back