- Poruka
- 200.962
нека на коју је Иван врло осетљивваљда има неко обољење на десној шаци па му се мали и домали прст тешко исправљају. требаће му доста вежбе
![]()
Ja mislio da mu to ostao grč iz mladosti, prvih dana sazrevanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нека на коју је Иван врло осетљивваљда има неко обољење на десној шаци па му се мали и домали прст тешко исправљају. требаће му доста вежбе
![]()
добро јутро Вирти.
Иване, што си обрисао тему, немој сад да узвратим реторзивним мерама![]()
![]()
Ja mislio da mu to ostao grč iz mladosti, prvih dana sazrevanja.
Шта те брига, ти си и заборавио кад је та младос’ била.![]()
Зашто кукаш к’о уцвељена млада? Пребачено на Религију.![]()
Da znaš da jesam, davno sam izgubio potrebu da tako zamaram ruke.Valjda zato i nisam modiša ko vas dvojica?
![]()
Dobro veče
Šta se radi?
Đe je ba zapelo?
Di su svi?
Al' si skroman
![]()
![]()
Pa lepo je ako te zanima. Krivi su ljudi, s' tim što u slučaju Beograda 90% krivice ljudi je zapravo gos'n gradonačelnik. Napisaću ti opširnije kad budem malo lošije raspoložena. Takve stvari me potresaju pa ne bih da kvarim raspoloženje...
Inače, čisto ako još nekoga zanima, u CELOJ SRBIJI ih ima oko 60.000
Наравно да ме занима, и верујем да нисам једина.
Баш ми недостаје њихова весела граја!![]()
У последње време чујем само грактање врана, к'о да живим на пост-апокалитичној планети.
Мада, ни то није далеко од истине.![]()
знао сам да су твоје масло
ти оно рече како Вирти нема покварену машту? е па, покварили сте и њега![]()
Сад ни главу не замараш?![]()
Време је било. Иначе, ти би лоше обављао посао локатора.![]()
Време је било. Иначе, ти би лоше обављао посао локатора.![]()
Оооо турци... затварамо дискотеку... Ајде Пајо не зајебавај. Немој да гасиш налог...postovane kolege..!!
obavestavam vas da napustam forum krstarica shodno predhodnom obecanju da cu ga napustiti onog momemna kad budem kaznjen....s obzirom da sam kaznjen-razlog-prenosenje NEPROVERENIH INFORMACIJA na forum gde se ne mogu nacuditi cinjenici da iko moze proveriti ovde informacije koje postuje iz novina i cinjenici da nema novina u srbiji koje nisu napisale lazi,uzimajuci u obzir i lazi koje izgovaraju politicari i to u lice naciji pocev od prvog coveka drzave pa do poslednjeg---preostaje mi samo da odrzim dato obecanje kad koje sam dao pocevsi da pisem na krstarici i da odem...
nikako sebi ne mogu da dozvolim da me disciplinuju ,vaspitavaju ili prevaspitavaju u kulturi dijaloga moderatori koji se kriju iza anonimnih naloga a mozda se radi cak i o maloletnim licima ili politicki ostrascenim fanaticima...
zato pozdravljam sve svoje prijatelje sa foruma--a one koje licno znam posebno..
uzdravlje--i srecno...
Slabo loče... možda zato neće u kafanu, sramota ga?
Možda sad .
Računa li se minuli rad ?
Добро јутро старци!
Ne znam, nije mene stid već njega.![]()
мене би било стид да уђем у кафани, видим пријатеља и кажем - нема никога.
каква мизерија.
Uđeš u kafani, a prijatelji te čakaju kod kolima?
Jesi li probao nekad da se dogovoriš sa prijateljima, pa se nađete u kafani?![]()
дактилографкињо једна![]()