- Poruka
- 204.471
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novice, sprtemaš se za neku planinu ili selo u snegu?
Model cizama waterproof, sa osam kopci i vazdusnim djonom.Sirovinski sastav 100% prirodna koza i balisticko platno.Djon je ojacan sa stabilizatorima.
није лоше знати да су Срби примили хришћанство у 7. веку управо од мисионара који су стигли из Рима.

''Важнији је пар чизама од свих суптилних прича о Мадони и Шекспиру.''
Толстој.
Волем квалитетну обућу без обзира на естетику.
тако је. и није лоше знати да је Св. Методије био римски клирик иако је међу Словене послат са братом из Цариграда. да није било те несрећне шизме, данас не би било Хрвата.
Иване, си читао правило које се врши над онима што из мухамеданства приступају хришћанској вери? имаш у Великом требнику. саставио је Св. Јован Дамаскин, а у Законоправило уз неке допуне пренео Свети Сава.
hrvati ionako ne postoje kao narod, tu oni hvataju neke krivine i prichaju da nije isto nacija i narod i sl. hrvati su dobili ime po hunskom prezimenu horvat, rech je o dilu izmedju huna i vatikana, mozhda je neki hun horvat imao znachajnu ulogu u tome. sve njihove priche su izmishljotina, vishe od pola njih su pokatolicheni srbi a oni koji nisu su pola huni pola nemci. inache, interesantan detalj je da na shiftarskom jeziku rech shvaba znachi hun.. proveri na gugl translate. a ako znamo odakle su doshli shiftari a i neke hunske priche - stvari postaju jasnije.
зато је на крају изгубио разум, а сахрањен је као пас.
Volim i ja, pa za grad ne kupujem ovakve bakandže. Ali jesu lepe.
Zar ih on nije smatrao kao jeres?
Судбине генија су углавном такве.
ако је прописао да ''изнад свега проклињем бога Мухамедова'' ти онда види шта су они.

Хрвати су турско племе из средње Азије, које се наметнуло Словенима. сродни су Бугарима, ваљда се зато тако добро слажу и данас.
Znam ja dobro ko su oni, i kakva im je dijagnoza, ali, ponavljam daleko manje zloupotrebljavaju Hrista od rimokatolika...

Znam ja dobro ko su oni, i kakva im je dijagnoza, ali, ponavljam daleko manje zloupotrebljavaju Hrista od rimokatolika...
тачно. зато је изгубио разум и велики Ниче који је изјавио да је Бог мртав.

ниси у праву, латини су јеретици, а мухамеданци.. не смем да напишем.

do juče su posećivali priredbe povodom vojske jugoslavije u svojim vojnim stanovima, a danas se prave većim vernicima od pravih vernika...![]()

Al ste ozbiljni.
Neću da vam smetam, samo da vas pozdravim![]()
Al ste ozbiljni.
Neću da vam smetam, samo da vas pozdravim![]()
Hahaha, zar vojnici ne smeju da budu vernici? Ili je to pravo dato samo laborantima?![]()