- Poruka
- 201.990
moji iz Aljbaniju su moralni ljudi..nisu ko vi "urbani"![]()
Zar ti nisi došao u najurbaniji deo grada? Silikoni i beli džipovi, kuce i mace...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moji iz Aljbaniju su moralni ljudi..nisu ko vi "urbani"![]()
Zar ti nisi došao u najurbaniji deo grada? Silikoni i beli džipovi, kuce i mace...

tvoj terasko je u tom delu, ja ne...![]()

Jesi, jesi. Vi ste ko dva brata, ma i više od braće.![]()

ne pravim mu ja avatare, no ti...a kako ti uzvraća usluge, to ne smem ni da pomislim...![]()
Koji si perverznjak. 

Dobro veče Tolka, imam fotku samo da je skinem saparta. Biće danas ili sutra... sad me mrzi.
Adi, jel' se još ložiš na auroru, nadaš se nekom neobaveznom seksu?

ko je adi?![]()
Ja...ćurko jedna...
izvini...toliko si nebitan da te ne primecujem...![]()

Dobra noć vidljivim i nevidljivim 
ja sad stigla al ste se nalupaliiiiiiiiiiiiiiiii
labu samo nerealizovani mnogozeljeni izmastani seks u glavi kao po obicaju
nista novo nema![]()
ne pravim mu ja avatare, no ti...a kako ti uzvraća usluge, to ne smem ni da pomislim...![]()
tvoj terasko je u tom delu, ja ne...![]()
I tebi sam napravio... da li to znači da me želiš?Koji si perverznjak.
![]()
Jesi, jesi. Vi ste ko dva brata, ma i više od braće.![]()

I tebi sam napravio... da li to znači da me želiš?Koji si perverznjak.
![]()

O Rifi to je tvoja vera moja je drugacija
srdacno ste pozvani u Arenu na kongres u subotu i nedelju od pola 10 do 12 pa od pola 2 do 4![]()

postovane kolege..!!
obavestavam vas da napustam forum krstarica shodno predhodnom obecanju da cu ga napustiti onog momemna kad budem kaznjen....s obzirom da sam kaznjen-razlog-prenosenje NEPROVERENIH INFORMACIJA na forum gde se ne mogu nacuditi cinjenici da iko moze proveriti ovde informacije koje postuje iz novina i cinjenici da nema novina u srbiji koje nisu napisale lazi,uzimajuci u obzir i lazi koje izgovaraju politicari i to u lice naciji pocev od prvog coveka drzave pa do poslednjeg---preostaje mi samo da odrzim dato obecanje kad koje sam dao pocevsi da pisem na krstarici i da odem...
nikako sebi ne mogu da dozvolim da me disciplinuju ,vaspitavaju ili prevaspitavaju u kulturi dijaloga moderatori koji se kriju iza anonimnih naloga a mozda se radi cak i o maloletnim licima ili politicki ostrascenim fanaticima...
zato pozdravljam sve svoje prijatelje sa foruma--a one koje licno znam posebno..
uzdravlje--i srecno...