Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, bambi posne proizvode izbegavaj...piše da mogu da sadrže tragove mleka...:lol:
posni eurokrem je ok, mada je nisam ljubitelj slatkog...mnogo više volim namaz od maslina u kombinaciji sa paštetom od soje.

To piše kod skoro svakog proizvođača i ima veze samo sa proizvodnom linijom, jer se različite stvario proizvode na istoj traci. Pranje je uobičajeno, ali su dužni da tako napišu. To ne znači i da ih zaista ima, ali kako piše da su proizvodi posni, slobodno ih jedi. Nije tvoj greh čak i da upadne neki mrsni molekul.

e, bambi posne proizvode izbegavaj...piše da mogu da sadrže tragove mleka...:lol:
posni eurokrem je ok, mada je nisam ljubitelj slatkog...mnogo više volim namaz od maslina u kombinaciji sa paštetom od soje.

:eek:

srb_pop-1.gif

sta cu kad volem da kuvam i da jedem a ne volem da praktikujem nijedan sport :rida:(osim jednog razume se :zper:)
jedino gde covek moze da me vidi su wellness centri gde odlazim na raznorazne masaze i tretmane pa me to odrzava u formi...:lol:
a i svakodnevna setnja sa psima koji bas znaju da me umore...:sad2:

Ja volim da jedem,ne praktikujem sport (osim onoga na poslu :zper:), pojma nemam šta su velnes centri :rida:, ne idem nigde ninakakve masaže i tretmane, nemam kuce.....

sta cu kad volem da kuvam i da jedem a ne volem da praktikujem nijedan sport :rida:(osim jednog razume se :zper:)
jedino gde covek moze da me vidi su wellness centri gde odlazim na raznorazne masaze i tretmane pa me to odrzava u formi...:lol:
a i svakodnevna setnja sa psima koji bas znaju da me umore...:sad2:

Cenim da je taj sport letenje paraglajderom. Jesam li pogodio? :roll:

Ja volim da jedem,ne praktikujem sport (osim onoga na poslu :zper:), pojma nemam šta su velnes centri :rida:, ne idem nigde ninakakve masaže i tretmane, nemam kuce.....

ja sam imala 3 trudnoce od kojih jednu sa blizancima pa mi povremeno treba masaza i tretman...:sad2:
super su one relaks i anticelulit masaze, posle njih se uvek osecam kao preporodjena...:lol:
imam dva kuceta, jedno je manje od macke, a drugo veliko kao tele...setnja sa njima zna da bude prava avantura...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back