Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
tis baš vitak
![]()
Jesam.

Doduse, bio sam pre mesec dana kad sam isao u poslednju vecu kupovinu, od tada sam se sto bi babe rekle "popravio", verovatno sam L.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tis baš vitak
![]()

Ja nosim kosulje i majice velicine M.
Samo u Zari L jer oni prave sve za broj manje od ostalih.![]()

Blok 64, sedneš na bus 95 i siđeš ispred njega. Većina prodavnica su sa popustima i to značajnim. Naravno, nema svih brojva, ali kad natrčiš na nešto, vredi. A možeš i kafu da dobiješ u tom kraju.![]()
pa, ti si mali, vampirčiću?![]()

Tamo je 40 dolara standardna cena za ove plitke što nosim i ja. One duboke su i po 80 dolaraa kod mene i 30 kad su na popustu..
letos sam u ameriki kupila par za 40 dolara...
Nisam nizak ali jesam mrsav.
Tj. bio sam.![]()

sada treba da mi legnu neki honorari, moraću da prošetam...![]()

od sada da konzumiraš samo niskokaloričnu plazmu...![]()

od sada da konzumiraš samo niskokaloričnu plazmu...![]()
klonula sam of skroz..odooooooh..sutra imam loodilo ceo an..a rekoše da će biti baš ladovina
qnoooootj![]()

Tamo je 40 dolara standardna cena za ove plitke što nosim i ja. One duboke su i po 80 dolara
Ako dođeš nakon posla, imaš kafu.![]()

Labe, danas sam kupio i probao neke posne napolitanke, dobre su.

Nemci ih dobijaju direktno iz Kine pa su jevtine. Samo mi nije jasno zašto se u Americi prodaju ipak toliko skupo?takve plitke sam i ja kupila za 40 dolara...a ovde u nemackoj sam kupila duboke za 30 evra...

I da izbacim Filbi.![]()
![]()

Nemci ih dobijaju direktno iz Kine pa su jevtine. Samo mi nije jasno zašto se u Americi prodaju ipak toliko skupo?![]()
Ma daaaaaaaj...Nema to veze s' ranu. Jednostavno nekog oće nekog ne
Ja ubijem četvrt kila noblica (za užinu) svaki dan pa ništa.
Ne doživeh još da mi 5ica bude prva cifra.![]()

prvo da mi legnu autorski honorari, honorari, plata, pa da napravim plan budžeta...
meni su cipele i obuca slaba tacka.
Övde u Češkoj kad se preračuna u dolare 80$ove su bile na popustu, inace duboke kostaju 55-60 evra...
koje to?![]()
Övde u Češkoj kad se preračuna u dolare 80$
Ma daaaaaaaj...Nema to veze s' ranu. Jednostavno nekog oće nekog ne
Ja ubijem četvrt kila noblica (za užinu) svaki dan pa ništa.
Ne doživeh još da mi 5ica bude prva cifra.![]()

Ali ovde u Češkoj tržištem vladaju Vijetnamci. Rade kopije kao na kopir mašini. Nikad ne znaš šta si kupio. Original ili falš.onda mu dodje jeftinije nego u nemackoj...ali ovde su stalno neki popusti i ponude taka da se uvek moze naci za manje...