Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
čitam sad u novinama slučaj komunalca koji je tukao čoveka u autobusu :eek: čitam i lepo ne verujem šta čitam. :evil:

kao pa videćemo da l' je došlo do prekoračnja ovlašćenja, pa to treba da utvrdi komisija, pa ovo pa ono...niko od nadležnih da se zgrane, sablazne, šokira...nešto :roll:

ja ne znam koja ovlašćenja ti majmuni imaju, ali ako je čovek pokazao lični dokument (a i da nije) udarati čoveka u basu što nema kartu je...pa ja ne znam

taj " čovek " se svaki dan vozi za dž gde može i kad može, a kad ga uhvati kontrola onda žuri na ispit i te fore ( samo beogradjanima koji nisu navikli da plaćaju gradski prevoz ne ide iz dupeta u glavu da kad nemaš kartu, moraš izaći iz autobusa, tramvaja ili trole.....imam ličnu kartu kao, ma puši ga majmune - plati pa se klati )

http://forum.krstarica.com/showthre...-bez-karte?p=22993842&viewfull=1#post22993842

Otvorite temu KOMUNALNA POLICIJA TUČE ZA DJILASA, RUŽICU I VLAHOVIĆA MLADJEG pošto su ufitijili posle izbora

Moje mišljenje je da su krivi svi oni koji "moraju da pristaju da rade i za dažblje cene rada" - zbog njih se Djilasi, Ružice, Vlahovići i ostala žgadija bogate.

Komunalna policija bi mogla da dežura po parkićima da nauči ljubitelje svojih pasa da umesto štapa za eventualnu lutalicu (produkt ljubavi njihovih mezimaca) da umesto štapova i mobilnih ponesu lopaticu i metlicu
Da se na Adi Ciganliji ne kupaju kerovi kao vrh fensi mesto da pokažeš da imaš kera

A ne tu da jure ljude kojima je ODUZETO DOSTOJANSTVO (sezonski dodjoši u Beogradu pristaju na bilo koju cenu rada jer Beograd vide kao način da "pojačaju" prihode sa seoskih imanja na kojima imaju da jedu)

Jure karton-hauba prodaju za preživljavanje onih koje je nacionalna služba izbacila sa spiska da ne bi više posredovali u zapošljavanju gradjana a kamoli da daju nezaposlenim makar besplatnu mesečnu kartu.

Realno ako se neko i zaposli on mora da plaća dnevno dve do četiri jedinačne karte a to je mnogo kada se doda i doručak za do prve plate - ne može se više pozajmljivati ni od prijatelja jer i da rade primaju malo.

Jadna si državo sa Djilasima Ružicama Vlahoićima i "snašo se" seljacima (za male pare, seljaci dokle više obaranje rada?)...

naslovna27.jpg

Meine Kampf mit lieben Serbia

Poslednja izmena:
Neka aktuelni ministri i premijer Srbije kažu javno koliko imaju prijatelja sa firmama koje izrabljuju radnike - mala plata i bez prijava i obaveza da te isplate sa nemogućnošću da inspekcija rada išta utvrdi

SEME VAM SE ZATRLO - vi niste jajare ni banditi

vi ste nacisti koji za razliku od pravih nacista ubijaju svoj narod za šaku para
a onda izadjete na TV sa "šta ga znamo mi što je ovakva situacija, to prethodna vlada nešto zeznula"
(iako se od 1991 ista gola go.vna vrte po vladama pa dok se lapa svi mudruju kad su izbori svi laju)

taj " čovek " se svaki dan vozi za dž gde može i kad može, a kad ga uhvati kontrola onda žuri na ispit i te fore ( samo beogradjanima koji nisu navikli da plaćaju gradski prevoz ne ide iz dupeta u glavu da kad nemaš kartu, moraš izaći iz autobusa, tramvaja ili trole.....imam ličnu kartu kao, ma puši ga majmune - plati pa se klati )

onome koji je zatečen bez karte ili se naplati doplatna karta na licu mesta, kao što je nekad bilo, ili ako nema para za tu doplatnu kartu napiše se kazna, odnosno prekršajna prijava. to je gradski prevoz, a čovek zatečen bez karte u prevozu ne narušava javni red i mir, pa je upotreba pesnica od strane komunalnih majmuna nedopustivo. tako da je ta tvoja priča "plati pa se klati" za neku potpuno drugu temu. ovo je skandal. skan-da-l.

onome koji je zatečen bez karte ili se naplati doplatna karta na licu mesta, kao što je nekad bilo, ili ako nema para za tu doplatnu kartu napiše se kazna, odnosno prekršajna prijava. to je gradski prevoz, a čovek zatečen bez karte u prevozu ne narušava javni red i mir, pa je upotreba pesnica od strane komunalnih majmuna nedopustivo. tako da je ta tvoja priča "plati pa se klati" za neku potpuno drugu temu. ovo je skandal. skan-da-l.

Dogodi se čoveku da zaboravi i ličnu kartu a ne mesečnu kartu
Nakon SPS-DS podele GSP-a uveli su pravilo da ti ne vredi naknadno dokazivanje da imaš mesečnu kartu kupljenu početkom meseca a eto zaboravio si da je poneseš krajem istog
To se zove - prevaranti kradu poštene gradjane

A koliko karata može da se kupi za onaj most na koji DS-ovci svršavaju a ostali plaču jer nisu bili u talu?
E tu su pare...

Žana od gradonačelnika ni taksi ne želi da plati iako joj tudje pare ispadaju iz gaća
Za "poludivlje taksiste" je kriv njen muž - na njih ni komunalnu policiju ne šalje

Poslednja izmena:
Djilasa za tuki ujela pa nek mu Ružica isisva otrov pošto im Tadić ne valja a stručniji je za tu rabotu

Какав се то олош сакупио у Србији за последњих 12 година, то је невероватно. Мислим, увек га је било али овакве ликове не би направили Вуди Ален и Хичкок у талу.

Какав се то олош сакупио у Србији за последњих 12 година, то је невероватно. Мислим, увек га је било али овакве ликове не би направили Вуди Ален и Хичкок у талу.

Pogledaj samo botoksirane face iz DS-a: Djilas, Ružica, Trivan, Pajtić...
sve neke svemirske lobanje
daleko je to od slovenske lepote ili makar prosečne srpske lobanje
ko one debilne face sa marioneta na končićima
ili jedu GMO hranu
Kako su odvratni ja mislim da su to neki roboti na baterije, to ljudsko biće ne može da bude

Pogledaj samo botoksirane face iz DS-a: Djilas, Ružica, Trivan, Pajtić...
sve neke svemirske lobanje
daleko je to od slovenske lepote ili makar prosečne srpske lobanje
ko one debilne face sa marioneta na končićima
ili jedu GMO hranu

Требало би им ботокс у мозак.
Ево ти, реално. Сети се колико је обичног света саградило себи кров над главом тих 90-их. Ко сад гради ишта осим Ђиласа и Шутановца?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back