Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4 Djoleone (17.09.2012 12:06)
Волгоград и Ростов надо получать ЧМ 2018..

Там любят футбол..

Привет из Сербии

+1
6 PATRIOT161 (17.09.2012 12:37)
За Ростов Брат спасибо!!!
[Ответить]

0
8 tishan (17.09.2012 12:47)
даже человек из сербии говорит что южные города должны принимать!!!
[Ответить]

:D

sp-rusija-srbija.jpg

Poslednja izmena:
dobar dan dospodjo M.S.
pokusao sam da vam posaljem poruku na profil, nesto nece - pa evo da vam se pozalim
`zatvorili ste mi, upravo, temu - Otkad se MTS ne moze dobiti fiksnim telefonom, i zasto ne moze?
vase obrazlozenje je sturo i vrlo diskutabino, nije za politiku. a sta je za politiku?
na temi su se pojavila dva cuvena spadala, spamera i provokatora, jedan ciste antisrpske orijentacije i jedan kontras po prirodi. njima ste udovoljili. ali ima mala sitnica, oni nikad nicim korisnim nisu nista doprineli kvalitetu foruma. da zakera moze svako.
moja tema je trebalo da drugima ukaze na ponasanje mts-a koje je neposlovno, ali i bezobzirno prema obicnom potrosacu. ta tema jeste za politiku jer je rec o najvecem mobilnom operateru, znaci najveci broj gradjana koristi njihove usluge. gde bi ste temu na forumu pijaca ili kuvanje?
medjutim, nema ljutis. kao sto se ja ne ljutim kada procitam vase postove bez neke politicke vrednosti, bez analize, bez stava. samo sto vas nema ko da obrise, za sada. mnogi su moderatori potroseni i nestali, ili su morali da promene nik. pa ce te tako i vi, uzivajte sa jominijem i velicanstvenim. to sto vam odbijaju publiku vas ne tangira. pa nije krstarica vasa, zar ne?

Poslednja izmena:
Малочас на Славији прилази туриста полицајцу и пита:
- Sorry, Nemanjina St?
А полицајац одговара:
- Нон андрстанд ! (и показа рукама „крај“ „разгули“)

Ово је јавни апел другу Ивици Дачићу да на локацијама од изузетног значаја шаље само
полицајце који барем знају имена улица у којим раде, да више не срамотимо службу. Хвала.

:hvala:

И даље мислим да је Радосав Петровић Раћа зељов.

Ипак за овај гол сам изразито захвалан иако нисам видео већи део његовог постизања обзиром да ми је двомотка "CIGANI SRMDE" заклањала већи део терена.
Срећа па је шутирао са оних 15 метара од центра терена које сам видео и затресао мрежу.

Укратко: лопта до Петровића → шут → (не видим ништа) → гол.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back