Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Ја користим само зачин-Ц.ja necu nista...ja koristim ono sto mi se svidja a ne gledam zemlju proizvodnje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја користим само зачин-Ц.ja necu nista...ja koristim ono sto mi se svidja a ne gledam zemlju proizvodnje...

Bar sam u mladosti hebo, a tebi prošla suvoga q...

Na Filozofiji. Mislim, je l' ti ovo za sada stalno forumsko izdanje? Pišeš pod ovim nikom?gde tamo?
ja? možda sam bila nekad, ali sad sam mirna k'o bubica...

I ti veruješ u tozašrafljena je. Ne mrda od mene.

vegeta je zakon, brate...
i rasterala.
a ja vidiš imam poverenja u tebe pa čekam spisak.

Вегета је ОТРОВ!

Na Filozofiji. Mislim, je l' ti ovo za sada stalno forumsko izdanje? Pišeš pod ovim nikom?

hihihihi

a ja vegetu...
vegeta je zakon, brate...
bolja je od začina C...lično sam radio analizu na kritične parametre....

KRAAADEM TI SE U VECERI POD PENDZERE, DA TI BACIM STRUK ZUMBUUULA, DA TI CVJETAK PROZBORI KOLIKO TE SILNO LJUBIIIM!!! ALAH NEK TI DRUGOG DAAAADE, AAAAMAAAN, MRIJEM DUSO ZA TOBOOOM!!!

vampirčiću, i ti bi, izgleda na istok...

Kako da ne verujem? Ne ispušta me iz vida i drzi me za ruke da ne mrdnem nigde.Na Filozofiji. Mislim, je l' ti ovo za sada stalno forumsko izdanje? Pišeš pod ovim nikom?
I ti veruješ u to

da, tamo sam najviše... rasterujem goste iz kafane i uživam u tome...
i da, za sad sam tu pod ovim nikom... svi prethodni su izginuli na ovaj ili onaj način...

Kako da ne verujem? Ne ispušta me iz vida i drzi me za ruke da ne mrdnem nigde.

Kad god proviriš na forum, svrati tamo kod Borke i Barbike. Mi smo svako veče zaposleni na rasterivanju odande. Eno i večeras se razbežali kad smo došli.Moraću da svratim da ti pomognem dok nas Borka ne razjuri
Mada mi je ovde lepo. Ima jako duhovitog sveta.

Dobro je dok mašeš. Nemoj samo da udaraš.i po potrebi mašem tiganjem...