- Poruka
- 203.427
Tareasko, ako ne budeš kulturan, pisaću ti stalno o onom farmaceutu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa imam i sad neeeku ideju da su neslicne, ali taako se to kaze jer smo mi bili pod turcima mnogo drugo drugar znaas...
Da li je to u tvom slučaju izvodljivo uopšte...

ALI, KAD JA NISAM ZAPRAVO KULTURAN?Ko je taj farmaceut.?
Postao/la sam tetka, dijagnoze deli leteći psiholog od slavnog roda Nemanjića...![]()

Ako si ti bio, ja nisam...Da li je to u tvom slučaju izvodljivo uopšte...
![]()
ti leteceg psihologa mozes da poljubis u....i da produzis da menjas tampone...![]()
ti leteceg psihologa mozes da poljubis u....i da produzis da menjas tampone...![]()
cao lepojko, macka mi se oporavila jel sam ti rekao da je povratila gomilu dlaka fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj...
cao lepojko, macka mi se oporavila jel sam ti rekao da je povratila gomilu dlaka fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj...
ona je specijalnaDanas ima mnogo boljih modela, i to jeftinih.
rade to macke povremeno...
da, ali ovo je bas biilo preterano
kakvu ti kafu volis drugarice?

makijato sa malo kafe i mnogo mleka i mnooogooo pene...![]()

omg, ova kraljevska porodica je luuda, ponovo se skidaju, jel ste videli?
prelepa je ali i preskupa...
U.. šta molim te, samo dame sa manirima se ljube gde one žele, a pri tom ne moraju da lete....![]()

sudeci po tvojim manirima, sigurna sam da poznajes sve same dame sa manirima...![]()

Naravno draga, zato ti i ne spadaš u tu grupu.![]()
i neverovatno mi je drago zbog toga...
nisi moj tip...![]()

Otkud znaš, visok, kršan, lep, mlad... mada je naše gore list. Znaš, ne mogu sve žene mene da imaju.![]()

drugar, kako ti se svidja ova macka? langschwanzkatze iliti dugorepa macka...odgajivaci su je prilagodili potrebama ljubitelja macaka...prelepa je ali i preskupa...
![]()