Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.501
Вече друштво. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi ovu lepoticu, dugorepa macka iliti margay..mada ima jos puno imena...
inace je divlja ali su je odgajivaci prilagodili i pripitomili...
![]()
ne...samo sijamsku ili rusku...kratkodlaku svakako...dacu i 1000 eura ako treba, al mnogo ih volem.
ne...samo sijamsku ili rusku...kratkodlaku svakako...dacu i 1000 eura ako treba, al mnogo ih volem.
Ево, дајем ти руску за 500€, је л’ може?
Не волим мачкетине више волим псе ,у ствари вукови су моја омиљена домаћа животиња
Ево, дајем ти руску за 500€, је л’ може?
drugarica je to...![]()
За разлику од Швабије у Србији и Русији и даље постоје вукови
koja si ti prsotina...pa ovde ima vukova vise nego u srbiji...raspitaj se malo...
i ne samo vukova vec i ostalih zivotinja koje se ne ubijaju i love kao u rusiji i srbiji vec slobodno i bez straha trckaraju...meni u basti iza kuce svakodnevno dolazi jedna srna i brsti mi ruze...u medjuvremenu se toliko pripitomila da mi skoro iz ruke jede kad zimi dolazi po hranu...![]()
oo stigao avijonče)
ola političari svih zemalja ujedinite se![]()
Pozz za Sunčicu...![]()
![]()
Бес, код мене можеш увек да дођеш
Pregojen sam.![]()
kada budem kupovao mačku, uzeću onu koja mene izabere...
mačka proceni sama sa kim će se slagati...mačke me vole, ali psi nikako...
sad pitone želiš, nisu ti dovoljni mačori...![]()
Не волим мачкетине више волим псе ,у ствари вукови су моја омиљена домаћа животиња
Samo da znaš, bio bi dobar JS, savladao si tehniku.![]()
nego, cega cemo veceras da se igramo? sinoc drugarica zapela pa pobegla i napustila bojno bolje..tipicno komunisticki...![]()
dobro, vodim te u pet shop, pa biraj šta ćeš...il mačora il pitona...al ne more oba...![]()
Labe, što ti taj na avatru pokazuje šipak?![]()