- Poruka
- 204.607
mozda vam pomognem da naucite sta su uvrede
Ja to tamo i zamolio, onako hrišćanski, ali si ti prešla preko toga. Hladno i kao da je bez vere u Boga i čoveka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda vam pomognem da naucite sta su uvrede

Ja to tamo i zamolio, onako hrišćanski, ali si ti prešla preko toga. Hladno i kao da je bez vere u Boga i čoveka.![]()
Ja ne dobih nikakvu kaznu ili upozorenje od moderatora. Izgleda da nije briano zbog uvreda, već nečije kuknjave. Valjda ne žele da se privatni problemi iznose na ptom pdf, valjda ima onaj sa zdravljem?
bas si sladak tako kad se pravis naivan a u stvari sve izvrces
zao mi je provalila sam te kakav si
pokazao si svoju veru onim lazima i vredjanjem
tako da bolje cuti i stidi se
Sram te bilo, vuče u jagnjećoj koži.mISLIS DA JE KAZNA MERILO? jasam trazila da izbrisu uvrede a ne da kaznjavaju
Ti si tražila, ti si ovo, ti si ono... ne uzdiži se toliko, ni to nije hrišćanski. Boleće te kad padneš sa te visine.

Nemoj da te prijavim kod admina zbog ućutkivanja, To je čak i ustavom garantovano.Sram te bilo, vuče u jagnjećoj koži.

to nije uzdizanje nego pravda
nego boli te sto si pao

lepo i ovo je uvreda snimljeno![]()
Nemoj da te prijavim kod admina zbog ućutkivanja, To je čak i ustavom garantovano.i.
ajde jos pokazite se
admin je izbrisao uvrede

jeli mona, kada smo toliko zli, zašto trčiš za nama ko Lesi...prvo si došla za nama na Politiku, a niko te nije zvao, pa si onda, kada si mislila da ćemo preći na Istoriju, potrčala odmah za nama? Kako možeš da ideš za onim ko je zao?![]()

Ti nemoj da vređaš JS, oni pošteno rade svoj posao i idu od vrata do vrata.![]()

ijao monilice, pa ko te toliko iznervirao?
Лаб и Рифер
видиш да је плакала, размазала јој се шминка.
i mi iz zgrade pošteno koristimo metlu kada zazvone u 21, pa nadalje...![]()

Ko ti je kriv kad nemaš oštrog psa.![]()

Бес, код мене можеш увек да дођеш![]()