virtuelni
Veoma poznat
- Poruka
- 10.538
ja sam bolestan i ležim...![]()
Tresni radžu Labe , nije greh ako se za zdravlje pomalo pretera...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taj dan se ne leti, nego jede viljuškom kao na drevnim dvorovima starog Rasa...
Pozdrav pridošlim...
Zar i ti labe?
Meni danas dali uput za lab, da mi vadu krv i ono iz piše, da vidu šta ima tamo (neka mlada nova dotorka, mogla je samo da zatraži) i napisala mi uput za pulmologa... labe, spremaj se za cveće![]()

lepo sam te upozoravao da se ne zbližavaš toliko sa teraskom i bakijem, al ti nisi hteo da slušaš...![]()
Ko te tero da pušiš![]()

Ali Baki ima tako držasan roze triko.
mani se šale, da nisi uhvatio West Nile syndrom?

Kažu da on napada mozak, tako da... nema opasnosti.![]()

Zar i ti labe?
Meni danas dali uput za lab, da mi vadu krv i ono iz piše, da vidu šta ima tamo (neka mlada nova dotorka, mogla je samo da zatraži) i napisala mi uput za pulmologa... labe, spremaj se za cveće![]()

kamen u bubregu...![]()

Kuku, pa jel' možeš da letiš po tom vremenu?
Dobar dan rorka.

Treba li ti odličan urolog? Ne zezam se.

Zar i ti labe?
ne, još uvek sam zadovoljan uslugama ovog starog, ali, ako je to neki privatni, pošalji mi na pp njegovu adresu...![]()
Има сад 24-ог Гроздобера скупљање па вероватно може нека паганка да те излечи. Батали то цвеће.
sto ne razbijas to kamenje laserom?

grozdober? dobro je što smo došli na Balkan i manuli se paganizma...
Ко каже да смо се манули? Почеле књиге да се штампају, организују се скупови. У русији постоје читаве општине и сви се изјашњавају као староверци а био им Путин и слико се у паганској ношњи. Славик павар из рајзинг.sto ne razbijas to kamenje laserom?
ala laaaazee da je alhemicar..a vamo cist gradjevinac
caos svima![]()