akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.253
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I trebaju da naplaćuju, pa ne možeš da zarađuješ, a vlasniku softvera na daš njegov deo.
Gorepomenute ne zarađuju sa tim softverom ništa, samo troše više struje .
Ma jok, ni pasijans ne znaju da slože kako treba - al` moraju imati PS - pa to ako nema, računar ne valja, treba na popravku .
Jedan amortizer 120 KofolMaraka, jeftinije je okrenuti Ćega naizvrat .
Ali kolio dugo možeš tako? Nije perpetuum mobile?
Gorepomenute ne zarađuju sa tim softverom ništa, samo troše više struje .
Ma jok, ni pasijans ne znaju da slože kako treba - al` moraju imati PS - pa to ako nema, računar ne valja, treba na popravku .

Šta se smeješ, treba sliku obraditi za fejsbuk, skinuti koje kilo, gletovati lice, ofarbati kosu, produžiti nokte... aj' ti to u Vordu ili Ekselu.

meni to ne treba....tebi sam barem poslala fotku pa znas kako izgledam...![]()

Što je čarobna nektar marmelada od šipka...ne mogu da stanem. Trećina tegle od 850gr otišla.
Zorka daj i meni sliku. Šta sam ja, gubav ili šta?![]()
Što je čarobna nektar marmelada od šipka...ne mogu da stanem. Trećina tegle od 850gr otišla.
Zorka daj i meni sliku. Šta sam ja, gubav ili šta?![]()

hocu pero, kad ti meni prvo das...![]()

Ja kačio postere ovde u kavani.![]()

pa nisam videla, ebi ga...![]()
Nema veze, ne mora slika. Šta treba da si neka mrak riba i onda da pevam ''Hej, ljubavi u dalekom gradu.''Nisam ni ja video, a mogao sam pre neki dan... samo se Novica postideo društva.![]()

Pa de si bila? Kad su svađe onda si tu a kad treba da se gleda zmijsko telo onda te nema.Nema veze, ne mora slika. Šta treba da se zaljubim i onda da pevam ''Hej, ljubavi u dalekom gradu.''
Šta da se stidim kad polovinu ni ne znam?![]()