gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e super tu ste modovi pa objasnite labu da ne sme da pise lazi o drugima na forumu![]()

Kafana je za opustanje![]()

75 nema nikakvog prorocanstva
ja sam u istini![]()
imas pogresne informacije"Po . "

Kafana je za opustanje![]()
"Pokret Jehovinih svedoka je u svojoj istoriji imao nekoliko velikih kriza. Zadnju su imali 1975. godine. Svedocima je tada bilo nametnuto verovanje da će se konačna bitka kod Armagedona dogoditi u oktobru 1975. godine. Njihov ugled je bio ukaljan a revnost u širenju "nove istine" je bila poljunjana. Članstvo koje je munjevito raslo pre davanja "Armagedonskog predskazanja", sada se osulo. Mnogi sledbenici Jehovinih svedoka su napustili svoj posao i prodali svoje kuće, da bi se bolje pripremili za taj dan. Međutim, kako je taj dan došao i ništa se nije dogodilo, morali su se suočiti s gorkom činjenicom da su bili zavedeni - izmanipulisani. Mnogi članovi su napustili pokret nakon dugogodišnjeg članstva. "

imas pogresne informacije
nije to pokret nego prava religija i izvorno hriscanstvo
a jel moze malo da ne pricamo o religiji ovde
ja pobegla od religije tamo a vi me ovde smarate sa time :

imas pogresne informacije
nije to pokret nego prava religija i izvorno hriscanstvo
a jel moze malo da ne pricamo o religiji ovde
ja pobegla od religije tamo a vi me ovde smarate sa time :

Ja moni* savetujem da se malo opustimo, ali nešto je mnogo kruta. Verovatno je lab nervira, možda da ga banuješ na nekoliko dana... taman mi toliko treba? Samo pošalji broj računa.

Jeste izvorno... iz 1931. godine.![]()
Šta misliš hoće li naše monče zbog svoje umetničke duše da uđe u onih 144.000....![]()

ti gledaš da terasko počupa tebe ili monu?![]()
To mora da se zesluži. Siguran sam da tamo nema mesta za tebe i mene.![]()
Šta misliš hoće li naše monče zbog svoje umetničke duše da uđe u onih 144.000....![]()

gde vadis te godine daj se makar ispravno informisi![]()
пре да ће бити обрнуто![]()

To mora da se zesluži. Siguran sam da tamo nema mesta za tebe i mene.![]()

Od te godine se sekta zove Jehovini svedoci.