skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitaj laba gde moze to da se uradi...

kada bih ja to radila svasta bi bilo...imam toliko razlicite krve u sebi...:sad2:

По причи мојих предака, о нашим даљим прецима, испада да сам чистокрвна Српкиња, али ме буни то што мојим суграђанима (оним који су се "усудили" да ми то кажу) личим на странкињу. :lol:

По причи мојих предака, о нашим даљим прецима, испада да сам чистокрвна Српкиња, али ме буни то што мојим суграђанима (оним који су се "усудили" да ми то кажу) личим на странкињу. :lol:

uf, to je skakljivo pitanje...:rumenko:

ja nisam cistokrvna niti tako izgledam...

lepo spavaj...

Drugarice, gde nam je drugarr terasko htedo' da ga pitam kad je i gde sutra miting protiv bucpljuca?
Sutra sam ja slobodna pa sam mislila da idem da mitingujem al ne znam ni gde ni kad.
dunno-1.gif

Jel zna neko od vas kad i gde se to održava?
Jedva gledam na oči.... Legla sam "noćas" oko pola5, ustala u 8, radili smo popis onda koleginici pozlilo i ja ostado' ceo dan... Mrtva sam.
put-1.gif

По причи мојих предака, о нашим даљим прецима, испада да сам чистокрвна Српкиња, али ме буни то што мојим суграђанима (оним који су се "усудили" да ми то кажу) личим на странкињу.

Možda zbog frizure
gkosa1-1.gif

Јесте, али ја волим да знам.

Бегам сад стварно...
l_girl_kiss.gif
за лаку ноћ

Odo i ja. Valjda će do sutra neko da sazna kade i kude je protest.
Pozdrav devojke
bye-1.gif

Poslednja izmena:
Пу први.
Ево да се сабајле похвалим, јутрос сам званично променио радно место и ово ми је 15-и различити посао који радим у својој "богатој" професионалној каријери, надам се не и последњи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back